Solbrilleikoner: Oakley Frogskins18. juli, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Oakley
Oakley er et brand der er mest kendt for at være et sportsmærke, og her i Tour De France tiden, er der stor fokus på mærket, fordi utrolig mange cykelryttere bærer deres sportsbriller. I denne artikel kigger vi dog lidt nærmere på Frogskins, der efterhånden er ved at være en klassiker.

Oakley Frogskins blev introduceret i midt 80'erne og var en sporty konkurrent til Ray-Bans Wayfarer brille. De første Frogskins designs, havde ligesom konkurrenten metalhængsler, men blev dog produceret i en mere holdbar og fleksibel plasttype - Senere gik Oakley over til at hængsle brillerne i selve rammen, uden ekstra hængseldele, vel at mærke. Det betyder at en Frogskin er mere holdbar, og skulle man komme til at sætte sig på et par, kan brillestangen lynhurtigt klikkes på igen, hvorimod en metalhængslet brille, typisk skal rettes op.
Mange Frogskins bliver produceret i et begrænset oplag på 3000 styk, og derfor er der mange samlere der er total dedikeret til Oakley-brillerne.
Mine fresh frøbriller!
Jeg har selv kastet min kærlighed på Frogskins, og fandt et par ved Sunglassesshop.dk til kun 754 kroner! Det betyder at min Frogskins samling netop er skudt igang!

Solbrillerne kommer i et utal af farvekombinationer, og man kan tilmed også designe sine egne custom briller.

Har du selv stiftet bekendskab med frogskins, og hvilke Wayfarer-type solbriller foretrækker du?
Farverig samling.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen