Sneakers i 2022? Disse sneakers passer til årets mode

11. marts, 2022 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Når du skal sammensætte dagens outfit, er der mange ting, du skal tage højde for. Det hele skal gerne passe sammen, når det kommer til farve og stil, men husker du også at tænke over, at dine valg også skal passe til dine sko? 

Dine sko er en stor del af dit udtryk og dit outfit, og derfor må du aldrig gå ned på lækre sko, hvis du går op i mode og god stil. Derfor handler det om at vælge sko lige så omhyggeligt, som du vælger bukser, sweaters og så videre, så det hele kan komme til at spille sammen og gå op i en højere enhed. 

Et populært valg til at matche dagens outfit er et par lækre sneakers. Sneakers har været moderne i mange sæsoner, men måske går du og overvejer, om et par sneakers mon stadig holder i 2022? Det korte svar er: ja!

Sneakers er lige så moderigtige, som de var sidste år, og derfor kan du sagtens sætte god stil for dagen ved at bevæge dig udenfor med et par lækre sneakers. Men du skal selvfølgelig vælge nogle sneakers, som lever op til den seneste mode inden for skoverdenen. 

De største sneakers trends 

Hvis du gerne vil være med på moden, når det kommer til sneakers, kan du bl.a. vælge en model med et retro inspireret design. Retro sneakers er yderst moderne, og du kan derfor klæde dig stilrent på med et par sko med inspiration fra bl.a. 80’erne og 90’erne. 

En anden trend i 2022 er sneakers med masser af farver. Sneakers med flere forskellige kraftige farver er et hit, og de er det rigtige valg for dig, der ikke er bange for at vise dig frem i noget fodtøj, som tiltrækker lidt mere opmærksomhed end den gennemsnitlige sko. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen