Skønhed er mere end blot mode - pas godt på din hud

28. juni, 2021 - kl. 21:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Tør hud er noget, de fleste kender til, enten periodevist eller som en mere generel tilstand. Det kan være ubehageligt og ærgerligt, og mange benytter derfor diverse metoder og kure, der har varierende effekt. Vil du gerne for alvor komme problemet til livs handler det om at finde de helt rette løsninger til netop dig og din hud.

Hud har ofte behov, der kommer både indefra og udefra

At få den rette sunde hud kan være svært, specielt fordi der er mange forskellige faktorer, der går ind i dette emne. Således er det ikke unormalt både at finde råd til kost og ydre hudpleje. Ofte vil det være en kombination af disse, der i sidste ende kan leve op til dine ønsker om den rette fugtede hud.

Leder du efter de eller den bedste metode til at slippe af med tør hud, er du godt stillet. Vælg for eksempel en creme med B12, som er fugtgivende og blødgørende. Selvom vi som mennesker er meget forskellige, også når det kommer til hudpleje og skønhed, vil dette typisk være et godt sats. Prøv dig frem og sørg desuden for at holde dig velhydreret – dog samtidigt uden at drikke for meget, da du så skyller mineraler og salte ude af kroppen.

Påfør creme og forebyg den tørre hud på flere måder

Vælger du at påføre creme, kan det typisk forebygge tør hud på flere måder end en. Dermed er det et godt redskab, når det kommer til hudpleje og skønhed. Den rette creme kan for eksempel være lindrende og kløestillende, så du slipper for at danne yderligere tør hud ved at klø dig. Samtidigt kan creme være et fænomenalt redskab efter hyppig håndvask, da dette ellers typisk kan være medvirkende til at tørre hænder og hud ud. 
 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen