Sådan plejer du din hud og opnår en smuk glød

20. maj, 2021 - kl. 07:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Synes du, at din hud er mat, tør og kedelig at se på? Så kan det være et tegn på, at den mangler fugt, eller at den ikke bliver plejet korrekt. Heldigvis er det noget, du let kan lave om på med den rette hudplejerutine. I denne artikel får du 3 gode råd til, hvad du kan gøre for at opnå en smuk og glødende hud.

Hudpleje uden kemi er godt for dig - og for verden
Det er ikke alle hudplejeprodukter, din hud har gavn af. Nogle af dem er nemlig fyldt med kemikalier og parabener, og det kan mindske effektiviteten af produktet. Heldigvis findes der hudpleje produkter, der er vegansk og helt uden parabener – så det er godt for dig og godt for miljøet.

Her er et par fordele ved vegansk hudpleje og hudpleje uden parabener:

  • Det gavner miljøet.
  • Der er ikke noget i produkterne, der kan irritere din hud.
  • Hudplejeingredienserne er valgt nøjagtigt til at pleje din hud.

Rens altid din make-up af, inden du lægger dig til at sove

Har du også for vane at lægge dig til at sove, inden du har renset din make-up af? Daggammel make-up kan sætte sig i porerne, hvilket kan lede til i tilstoppede porer og bumser. Selv hvis du ikke går med make-up til hverdag, så er det en rigtig god idé at vaske dit ansigt med lunkent vand. Det er nemlig med til at rense huden for alt det, der har sat sig i løbet af dagen. 

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling i ny og næ 

Er det ved at være længe siden, du har gjort noget godt for dig selv? Så kan du forkæle dig selv med en ansigtsbehandling. En ansigtsbehandling har til formål at rense din hud i dybden og genskabe gløden.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen