Sådan pifter du din garderobe op

16. februar, 2022 - kl. 17:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Er du også træt af alt dit tøj, men ved ikke hvordan, du skal gøre det mere spændende? Den situation kan man ofte komme i, hvis man er gået lidt død i sin garderobe. Det hele ligner det samme, og man har egentlig ikke lyst til at have noget af ens eget tøj på. I denne guide kan du få nogle simple tips og tricks til, hvordan du kan pifte din garderobe lidt op. Med nogle få hjælpemidler, kan du nemlig hurtigt få dit tøj til at se meget mere spændende ud, uden at bruge alt for mange penge. I et livsstilsunivers som profil art kan du nemt og hurtigt surfe rundt mellem forskellige styles, smykker og sko, og med få klik, få tingene sendt hjem til dig selv. 

Tænk i farver 

Hvis man har tøjkrise, kan man ofte ende i et basic sort og hvidt outfit, fordi det er det nemmeste. Sort og hvid er også vigtige basiselementer i vores garderobe, men prøv at udfordre dig selv næste gang, du skal shoppe, og tænk mere i farver. Vælg en pæn skjorte i en fed farve, eller snup de farvede glimmersokker med. På den måde kan du hurtigt spice dit outfit lidt op, og skabe noget spil. Et fif kunne være at vælge farverne ud fra årstiderne. Farverige outfits vækker også i højere grad folks opmærksomhed, når du går forbi på gaden. 

Følg med i trends og tendenser

Du kan følge med i de skiftende trends og tendenser på mange forskellige måder. Blandt andet ved at følge forskellige modebrands, bloggere og andre medieorienterede personer på sociale medier. Du kan også kigge i diverse modemagasiner, som løbende følger med i nye trends. Det er også altid en god ide at holde øje og få inspiration fra folk man ser i bybilledet. Er du inde i byen, på café eller andre steder i offentligheden, så tjek folk omkring dig ud. På den måde er du hurtigt opdateret, hvis du vil finde nye styles og følge med i, hvad der sker i modeverdenen. 

Lag på lag

En tredje måde at skabe lidt mere spil og variation i dine outfits, er med et lag-på-lag look. Det kan kreeres på mange forskellige måder, og der er egentlig helt frit spil. Det handler egentlig bare om at smide flere forskellige stykker tøj ovenpå hinanden. Du kan kombinere flere forskellige materialer, som strik, læder og uld, for at gøre outfittet federe og mere levende. Du kan også vælge en oversized t-shirt og tage en sweater eller hoodie udover, eller smide en blazer udover din kjole. Mulighederne er mange!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen