Sådan finder du din egen stil

11. december, 2020 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mode er en dynamisk størrelse, og det kan derfor være svært at følge med på de skiftende trender. For at du skal kunne finde din egen stil, og hvile i den, så gælder det om at lære sig selv at kende. Her kan du få gode råd til, hvordan du kan finde din helt egen, personlige stil. 

Kend dig selv

Det at finde sin helt egen stil, kan være en lang proces. For flere, kan stilen ændre sig med tiden, ligesom man selv udvikler sig som menneske. Ens stil er alligevel noget som siger noget om den person man er, og er med til at gøre at man føler sig fuldendt, hel og som sig selv. Det er derfor ikke ligegyldig, hvad slags tøj man går i, eller hvilke trends man følger. 

For at du skal finde din egen stil, så skal du derfor lære dig selv at kende. For hvad kan du lide? Og hvilke fællesskaber skal du indgå i? Du skal selvfølgelig også vælge stil ud fra den figur du har, og hvilke farver og strukturer du bedst kan lide. Det kan være en god ide at du bygger en garderobe op, sådan at det er muligheder for forskellige kombinationer i det tøj som du har. 

Det at lære sig selv at kende, og blive ved med at udvikle sig igennem hele livet, er noget som afspejler sig i ens stil og garderobe, men også noget som kan have indflydelse på flere aspekter af livet. Det kan f.eks. også have indflydelse på din økonomi. Det kan være at du på et tidspunkt får lyst til at optimere din egen økonomi igennem investeringer, og derigennem også får råd til at fuldende din personlige stil. 

Læs alt om investeringer på Mininvestering, og kom i gang som investor du også. Faktisk er det at investere slet ikke så kompliceret som mange tror, og når man samtidig kan få pengene til at vokse, så er det ingen grund til at lade være.

Få en gennemført stil

For at skabe en helhed i dit stilmæssige udtryk, så kan du finde nogle designere, eller butikker, som laver tøj, som du godt kan lide. Husk at det at have en gennemført stil, ikke behøver at betyde at du har en kedelig stil. Gennemført kan lige så godt være at skabe originale farvekombinationer, og bruge accessoires som skiller sig ud fra det traditionelle. 

Det vigtigste er ikke at følge en trend, eller slavisk at afspejle øjeblikkets mode, men at finde den stil hvor man hører hjemme. Som sagt, så vil ens personlige stil ændre sig med tiden, lige som man selv vil gøre. Det er derfor vigtigt at man en gang i mellem rydder ud i garderoben, sådan at man får et udvalg af tøj og sko, som passer til den som man er. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen