Sådan anerkender du dine medarbejdere

30. oktober, 2020 - kl. 14:06
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette er sponsoreret indhold


Hvis du har din egen virksomheden, for eksempel inden for modebranchen eller en hvilken som helst anden branche, ved du helt sikkert også hvor vigtigt det er, at man anerkender sine medarbejdere. Rundt omkring i dine forskellige brancher oplever man, at ansatte vælger at sige deres job op, fordi de ikke føler sig værdsat i den pågældende virksomhed. Anerkendelse af dine medarbejdere er nemlig med til at motivere medarbejdere og effektivisere deres daglige arbejde. Men hvordan viser du dine medarbejdere, hvor meget du egentlig værdsætter både dem og deres arbejde? Til dette får du her et par gode råd.

Gaver

Gaver i form af for eksempel firmajulegaver, er noget af det, som kan være med til at vise dine ansatte, at du sætter pris på alt det de gør for dig og din virksomhed. Her handler det ikke om penge, men i stedet om at du gerne vil forsøge at anerkende dine medarbejdere, ved at give dem en gave, som de forhåbentlig bliver glade for og som giver dem følelsen af, at være værdsat. Men hvad er egentlig en god julegave til dine ansatte? I denne forbindelse kan Y-design hjælpe dig med, at finde den perfekte julegave til dine medarbejdere, i forskellige prisklasser. Her er der også mulighed for at finde eksempelvis påskegaver, heriblandt gourmetchokolade og diverse lækkerier, som ingen vil blive kede af at modtage.

Rosende ord

Daglig anerkendelse, som for eksempel rosende ord, er med til at skabe et sundt arbejdsmiljø i din virksomhed. Rosende ord er med til at give mere selvtillid, gåpåmod og motivation blandt dine medarbejdere. Her handler det om, at du udtrykker verbalt over for dine medarbejdere, når de gør et godt stykke arbejde. Vis dem at du sætter pris på at de møder op hver dag og at du er bevidst om, at de altid gør deres bedste for at nå virksomhedens fælles mål. I forhold til rosende og bekræftende ord er det vigtigt, at det er noget du kommer med regelmæssigt og ikke blot til en årlige MUS-samtale. Dine medarbejdere bør altså aldrig være i tvivl om, at deres gode arbejde værdsættes hver eneste dag. Derudover skal du også sørge for, at dine medarbejdere kan mærke din oprigtighed, således at de rosende ord ikke føles falskt eller bliver opfattet sarkastisk.

Kvalitetstid

En anden måde hvorpå at vise over for dine medarbejdere, at du værdsætter deres arbejde, kan være ved at arrangere nogle fællesarrangementer på firmaets regning, for eksempel en årlig påskefrokost eller sommerfest. Her viser du også, at du gerne vil bruge tid sammen med dine medarbejdere og nyder at tilbringe tid i deres selskab. Kvalitetstid i form af forskellige fællesarrangementer, vil også være med til at skabe et bedre sammenhold i din virksomhed, som helt sikkert vil gavne både dig og din virksomhed på den lange bane. Desuden kan kvalitetstid også indebære, at du sætter tid af til at spise frokost med en medarbejder en gang i mellem, og derved får mulighed for, at fortælle vedkommende hvad han eller hun er særligt god til, i forbindelse med arbejdet i virksomheden. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen