Ryan Gosling under inspektion

"The Gosh's" stil er kommet under lup, så du ved, hvordan du kan efterligne hans seje og personlige stil.24. april, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Alicia Regina Sørensen Fava


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Han er en af de mest efterspurgte mandlige skuespillere i Hollywood, men i visse kredse er hans stil mindst lige så berømt som hans skuespil.

Nu skal hans stil eksamineres lidt nærmere. Så se med her og find ud af, hvordan du kan efterligne Ryan Goslings fede og personlige stil.
AIRPORT

Stjerner er travle mennesker, som rejser meget og ofte, og Ryan er ingen undtagelse. Når han skal op i vejret, går han efter behageligt og kamuflage-tilbehør i form af solbriller, caps og hættetrøjer (se i galleriet). Derudover satser han på t-shirts, sweatshirts, cardigans, læderjakker og jeans samt solbriller og rygsække. Læg også mærke til hans smykke, halskæden, som han tit går med. Den er et must i hans garderobe! Så er Ryan good to go.
CASUAL

Som den travle mand han er, farer han frem og tilbage fra photoshoots, filmindspildninger, events mm., hvorfor behageligt og casual tøj har en stor plads i hans garderobe. Han holder især af lækre sweatre, cardigans og langærmede t-shirts. Rygsæk, støvler og solbriller kan han ligeledes ikke være foruden.
DATING

Når han spenderer tid sammen med sin bedre halvdel, skuespillerinden Eva Mendes, står looket på "casual men lækkert". Her er det essentielt for ham, at han båder ser lækker ud for damen, men føler sig tilpas, så han også kan slappe af. Læg i øvrigt mærke til at han bruger en ganske almindelig hvid t-shirt under trøjen og skjorten. Og som vi kan se, tager han her brug af nogle af de største trends, såsom den tynde V-halsede sweater i bordeaux, den kraftige blå denim-lignende skjorte, de trendy solbriller…  You name it! Han kender sit kram.
WORK

Når han skal ud at tæmme løverne, er han ikke i tvivl. Med et glimt i øjet, som kunne forblænde enhver, går han efter klassikeren og en god portion personlighed og karisma. Det kan være farven, mønsteret, en særlig lækker skjorte, et par cool solbriller eller seje og finpudsede sko. Der er synergi fra top til tå og det både fænger og vender hoveder! Han er modig - hvor det dog kører for ham.
Han ved, hvad han gør og, hvordan han skal gøre det!  

Ryan Gosling alias ”The Gosh” har en raffineret stil med et godt øje til tidens trends - dog foruden at glemme sin personlighed. 
Hvad synes du om Ryan Goslings stil?
 

Husk at kigge i galleriet, hvor der er samlet flere af hans bedste styles!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Alicia Regina Sørensen Fava Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen