Remington Multitrimmer

Man kan også nemt blive skuffet over tre retter mad til en 50'er...16. december, 2010 - kl. 08:17
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

1.6666666666667
MODESEKTIONEN.DK giver:

2 ud af 6 suits
Et Kinder-æg + 1 = Hele fire funktioner på én gang!
Hele fire ting på én gang! Og så til 299 kroner… Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er det da også.

Remingtons lille multitrimmer vil det hele. Den vil trimme dit skæg, trimme dit hår, klippe hår i din næse og dine ører, og så vil den da også lige barbere dig – alt sammen med den samme maskine, på hvilken man bare monterer et hoved, der passer til lejligheden.

Idéen fejler skam ikke noget, men det gør det færdige produkt til gengæld. Bevares, ligesom den hårtrimmer fra Remington, vi havde i hænderne tidligere, er kvaliteten umiddelbart i orden. Også den medfølgende stand er godkendt. Her er plads til alle dimserne og selve maskinen kan oplade. Men dimsernes funktion er desværre håbløs.
Den ser godt ud på hylden i badeværelset, men desværre kan man lige så godt lade den stå på hylden...
Der medfølger to trimmerhoveder, der passer til hver deres afstandskam. Begge trimmerhoveder er dog væsentligt smallere end på en regulær hår- eller skægtrimmer, og derfor kræver det noget tålmodighed, at nå igennem paryk og manke.

Knivtænderne på det trimmerhoved, der er beregnet til skægget, er desuden så smalle, at de har svært ved at gabe over skægstubbene. Det betyder, at man enten må køre trimmeren usandsynligt langsomt igennem skægget for at få det hele med, eller at man må gentage manøvren usandsynligt mange gange.

Shaveren er også væsentligt smallere end en rigtig barbermaskine, så også her er der tale om et længerevarende projekt, hvis hele masken skal glatbarberes. Selvom apparatet holder længe på en opladning, kan det sagtens nå at løbe tør for strøm, inden barberingen er blevet glat, for det lille shaverhoved giver på ingen måde en barbering, der kan sammenlignes med den, du får fra en skraber.
Ligner det noget, du har lyst til at stikke op i næsen? Det kan du nu roligt gøre...
De fleste ved, at den nemmeste måde at få en mand til at græde er ved at hive ham i næsehårene. Det er derfor ikke uden en vis frygt, at jeg stikker den lille øre- og næsehårstrimmer op i den direkte vej til tårekanalerne. Heldigvis udebliver smerten, og de fleste hår forsvinder efter at have kørt den rundt et par gange.

Konklusionen må være, at Remington PG350 er godkendt til at trimme hår i næsen og på hovedet, men så godt som ubrugelig til det andet, den gerne vil gøre. Ligesom det er nemt at blive skuffet over kvaliteten, hvis man bestiller tre retter mad til en 50’er, lige så nemt er det nemt at blive skuffet over en trimmer med fire funktioner til 299,- kroner…
Vurdering
Uden at imponere er Remington PG350 godkendt til at trimme hår i næsen og på hovedet. Til gengæld er den så godt som ubrugelig til alt det andet, den ellers er beregnet til. Sådan en præstation giver to ninjaer.
Remington PG350 Multitrimmer
Alt-i-en-trimmer med fire forskellige trimmerhoveder til hår, skæg, næse og ører. Kan både anvendes med eller uden ledning, og alle trimmerhoveder er vaskbare. 2 års garanti.

Pris: 299 kroner

Kan købes i: Matas, Bilka og Føtex
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen