Remington Challenger HC5350

Re-hva-for-en-ton…?29. september, 2010 - kl. 11:38
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

3.3333333333333
MODESEKTIONEN.DK giver:

4 ud af 6 suits
Vi skreg ikke i munden på hinanden på redaktionen, da lejligheden bød sig for at teste en ny hår- og skægtrimmer fra Remington. Ingen havde hørt om mærket før, og både pris og distributionskanaler tydede på et produkt i den billige ende af skalaen.

Chefredaktøren sad bare med et fjoget smil på den barnenumse, han fik i fjæset af at teste Philips’ nye barberingsflagskib i Stockholm i sidste uge,  men da jeg var begyndt at ligne en huleboer, greb jeg chancen for at få trimmet skægget.

Det fortrød jeg ikke. Under det – for os – ukendte navn og alle fordommene gemte der sig nemlig et gedigent produkt, der giver god værdi for basseørerne, hvis bare du ikke har behov for at trimme overskægget.

Maskinen

Designet vinder ingen priser, og den sølv/sorte plasticfinish imponerer ikke. Til gengæld er trimmeren overraskende tung, og de to knivblade er monteret på et stykke stål, der giver associationer til den trimmer, frisøren plejer at bruge. Kort sagt virker den robust.

Udstyr

Der følger en hel del små dimser med som standardudstyr. En almindelig kam, to afstandskamme, en lille børste til at rengøre maskinen og en lille tube olie. Desuden både en almindelig oplader og et USB-kabel, så du kan oplade trimmeren fra din computer.
Trimmeren kan nemt gøres ren under vandhanen - snedigt!
Funktionalitet

Som skægtrimmer har maskinen nogle alvorlige svagheder, der afslører, at den nok egner sig bedre til at trimme hår end skæg. Hårlængden kan indstilles trinvist fra 1-42 mm, men intervallet på 3 mm mellem hvert trin er lidt for stort. I øvrigt er det umuligt at trimme overskægget, da afstandskammen er for lang, - den rammer simpelthen næsen, før knivbladene rammer moustachen. Maskinen arbejder dejligt støjsvagt, og det gør den i 40 minutter på en opladning.

Konklusion

I pressematerialet bliver Remington HC5350 omtalt som en trimmer til både hår og skæg. Den klipper da også både hår og skægstubbe uden problemer, men som skægtrimmer lider den under den alvorlige mangel, at den ikke kan trimme overskægget.
Rettelse - 7. oktober 2010
Efter denne test blev offentliggjort, har Remington kontaktet os og forklaret, at HC5350 alligevel ikke er beregnet til både at trimme hår og skæg. Det er en decideret hårtrimmer, og der har vi forklaringen på, at den ikke duer til at trimme overskægget.

Vi har ikke pillet ved den oprindelige artikel og vurdering.
Vurdering
Som hårtrimmer er den til fem ninjaer, men som skægtrimmer er den kun til to. Når den alligevel får fire er det fordi, den giver et godt kvalitetsindtryk, prisen er fornuftig og der er hele tre års garanti.
Facts
Pris: 299,-

Kan købes i Matas samt udvalgte Kvickly- og SuperBrugsen-butikker fra den 1. oktober.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen