Rains x S.T. Valentin2. marts, 2015 - kl. 17:27
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

S.T. Valentin-drengene har gået og hvisket, at der snart kom spændende nyheder fra deres side, og med Rains-samarbejdet har de leveret.

'A Gentlemens Collab' har bragt et par lækre weekendtasker til verden, i et "best of both worlds"-resultat, der kombinerer S.T. Valentins erfaring med taskedesign, og Rains vandtætte materialer.

 

Weekendtasken er en limited edition forestilling, der kommer i to udgaver, med 50 styk af hver. Den sorte er klart min favorit, men slangeprintet er ikke dumt, for det modige valg.

Ejerne bag S.T. Valentin, Steffen Larsen og Nikolaj Valentin, ser samarbejdet som en enestående mulighed for at søge tilbage til rødderne. I dag består S.T. Valentin både af en toetagers tøjbutik i Aarhus og webshoppen stvalentinshop.com, men da de grundlagde S.T. Valentin i 2008, udgjorde taskedesign den absolutte hjørnesten. 

»Vi har hele tiden gang i nye projekter, som tager vores tid. Men vi må for alt i verden ikke glemme, hvor vi kommer fra. Med Rains‐samarbejdet sørger vi for at holde fast i vores oprindelse, vores historie og identitet. Samtidig er det bare en fantastisk mulighed for at skabe noget originalt sammen med et brand, vi har stor respekt for, og som er anerkendt internationalt,« siger Nikolaj Valentin. 

Taskerne kommer i to varianter, som begge er belagt med den matsorte, vandtætte overflade, man kender fra Rains’ regnfrakker. Mens den ene variant er komplet sort, er den anden efterbehandlet med et iøjnefaldende slangeprint. Identiteten fra S.T. Valentin ses i designet og træder især frem i et tryk på siden af tasken med S.T. Valentins karismatiske skrifttype.

A Gentlemans Collab er kommet for at blive S.T. Valentins samarbejde med Rains er samtidig en introduktion til begrebet »A Gentlemans Collab«, som det danske modefolk kan forvente at se mere til i fremtiden.

Rains x S.T. Valentin

A Gentlemans Collab

Limited: 50 styk af hver af de to tasker.

Pris: 749,- kroner - Find den her.

Lanceres: Launchparty @S.T. Valentins butik i Århus fredag 6/3

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen