PREP CLUB - Tommy Hilfiger's forårsnyheder

Sommersmart med Tommy Hilfiger. Modehuset sætter alle i forårshumør.



15. marts, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Tommy Hilfiger er et absolut must når det kommer til forår og sommer. Det er temmelig sikkert farverne, men firmaet forstår på alle måder, at inspirere til et klassisk men alligevel friskt look til sommeren.

I forårskollektionen 2013 til mænd, er den klassiske preppy-stil genopfundet i en moderne og afslappet lethed, inspireret af sportsklubbernes kodeks og kammeratskab fra universitetslivet. Klassikerne er nyfortolket med ungdommens skødesløshed, der tilsidesætter regler og fører an i en ny tilgang til den ikoniske herremode. Fra sejlklubben til kricketbanen – den nye forårsuniform favner en afslappet, amerikansk stil.


Brandets karakteristiske farver – livlige blå, friske hvide og klare røde nuancer – gengives i print med nautiske tovstriber, regattajakker og regimentsdetaljer. Stilen er gennemsyret af hybride temaer – bretonjersey sat sammen med en klassisk oxford og stribede espadrille-inspirerede sneakers i læder. Uventede detaljer bringer en lys og let følelse til live, lige fra den fuldendte collegeblazer i jersey til det strikkede slips integreret i skjortens krave. Overtøjet til improviseret eventyr er tilført en kant af rebelskhed, hvor kanvas møder moto-trenchcoaten i læder og pilotjakken i ruskind. "Distressed" chinos og denim introduceres i en nonchalant pasform, der føles lige så velkendt som de slidte favoritter derhjemme. Guldknapper med gradstegn og universitetsmærker danner parløb med et dristigt strejf som f.eks. racerbanestriber. Spillets regler har ændret sig, men stilen er umiskendeligt amerikansk college.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen