Plus size? Det er intet problem! Her er 3 tips til styling

15. februar, 2022 - kl. 13:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

At være plus size kvinde kan være udfordrende, specielt hvis man ikke ved, hvor man skal kigge efter tøj i de rigtige størrelser. Heldigvis er der kommet flere og flere designere og butikker med på markedet, så det er blevet lettere at finde forskellige styles.

Klæd dig i tøj, der passer til din kropsform

Vi har alle sammen forskellige kropsformer. Det er vigtigt at kende til din kropsform, hvis du vil lykkes med din styling. Er du plus size, findes der masser af lækkert modetøj i store størrelser til plus size kvinder, uanset hvilken kropsform du har. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken kropsform du har, kan du hurtigt finde ud af det via en simpel googlesøgning, men du kan naturligvis også tage kontakt til en stylist, der kan hjælpe dig.

Gå i din foretrukne plus size forretning

Som plus size-kvinde kan det være svært at finde tøj i store størrelser i de almindelige tøjforretninger. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så bør du i stedet udforske udvalget af stort tøj til kvinder i en af de mange tøjforretninger til plus size, som der findes rundt omkring. Og hvis der ikke ligger en plus size-forretning nær dig, så kan du alternativt shoppe via online webshops.

Accepter din krop - den er perfekt, præcis som den er

Intet stylingtip i verden vil kunne få dig til at skinne, hvis du ikke accepterer din krop, som den er. Derfor er det godt at flere og flere size kvinder, er begyndt at vise, hvordan de styler deres tøj, så der er forbilleder at gå efter. De viser, at du ikke har noget at skamme dig over. Jo før du lærer at acceptere dig selv og din krop, desto bedre, idet du vil føle dig langt mere tilpas i det tøj, du klæder dig i.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen