Philips SensoTouch 3d - test

Philips har sendt en ny maskine på markedet, nemlig SensoTouch 3D...23. september, 2010 - kl. 19:10
Forfatter: Jakob Neua


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

3.3333333333333
MODESEKTIONEN.DK giver:

4 ud af 6 suits
Lyshårede piger med barbermaskiner er ikke til at kimse ad!
Flyet lander snart i Arlanda, Stockholm. Undertegnede sidder ombord, fordi Philips præsenterer en ny shaver, der eftersigende vel nærmest kan skrælle det yderste lag af din hud uden blodstænk, og efterlade dig med en barnerumpe. Når der kommer sådan noget på markedet, er vi fandme ikke for fine til at rykke en dag ud og flyve til Stockholm.

At Philips desuden har tilbudt Connery.dk flybilletter, hotel og en mulighed for at teste maskinen onsite, har ikke gjort beslutningen sværere. At der er kæmpe fest med svenske kendiser, Erik Hassle og svenske dj's om 3 timer, gjorde også sit til udslaget... Nogen må jo trods alt påtage sig jobbet, så I kære læsere kan være lidt med på beatet, når der sker noget nyt!

Maskinen

Maskinen er virkelig lækker. Der er gjort noget ud af designet. Men det er trods alt funktionaliteten, som har betydning for, om maskinen er værd at ofre knap 4.500 kr. på.
Sådan ser den så ud...
Udstyr

SensoTouch leveres med en lader, en taske, et JetClean system, en lille børste, noget rensevæske og så selvfølgelig maskinen.

Funktionalitet

Eftersigende skulle det nye 3D GyroFlex system gøre det muligt at komme helt ind til benet. For mig er problemet altid, at halsen efterlades som en hulemand, og jeg derfor skal have gang i min skraber alligevel.

Derudover er den udstyret med UltraTrack-heads, som sørger for,  at der altid er et blad, som løfter og skærer et hår. På den måde skulle den kunne fange nærmest alt.

Testen

Philips har været geniale. De har udstyret stedet med lyshårede svenske tøser, som tilbyder gratis barbering. Efter en stund står jeg med ren barnerumpe, og selvom blondinen har glemt et par steder, må jeg erkende, at SensoTouch har klaret jobbet meget bedre, end maskinen derhjemme.

Jeg må dog pakke maskinen ud igen, da jeg ankommer til hotellet, og her bliver jeg skuffet. Der er ingen strøm på, og den kan ikke bruges med ledning...

Efter ventetid er jeg klar til test (de glemte steder). Da jeg er færdig, er jeg enig med mig selv om, at jobbet faktisk er udført i en fornuftig standard. Jeg ved også, at jeg aldrig vil betale 4.500 kr. for maskinen... jeg synes simpelthen det går for langsomt, men jeg vil dog lade tvivlen komme maskinen til gode - måske handler det om tilvænning.

Så konklusionen må være:

Jeg ville ikke selv betale 4.500 kr. for maskinen, men den gør sgu et godt stykke arbejde.

Hvis du, som jeg, har problemer med at fange hår på halsen og gerne vil bruge en maskine, tror jeg faktisk den er investeringen værd - det er trods alt kun 40 pakker barberblade og desuden giver Philips 100 dages tilfredsheds garanti... Det betyder, at man kan købe skidtet, prøve den i 100 dage og levere den tilbage mod at få alle pengene igen, hvis man ikke er tilfreds!
Kort om maskinen. hvis du ikke gider læse
Del videoen med dine venner
Opsummering
De 4 ninjaer er givet på baggrund af, at jeg faktisk synes maskinen leverer et ret godt resultat. Bedre end så meget andet, jeg har prøvet. Den formår at tage hår på halsen, hvis man lige husker at bruge trimmeren først, som sidder i enden, til de lange hår.

Overall er jeg glatbarberet. Ikke samme standard som med en skraber, men ganske hæderligt. Min hud virker desuden til at have meget bedre af maskinbarberingen.

De 2 minus ninjaer gives simpelthen på grund af prisen og at det tager lang tid at bruge maskinen i forhold til at smide en skraber i hovedet. Desuden synes jeg, det er irriterende, at jeg ikke kan bruge den med ledning direkte ind i væggen.

Alt i alt er Philips SensoTouch en fin barbermaskine, den leverer et rigtig flot resultat...  den er bare for dyr!
Erik Hassle
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Jakob Neua Følg på:

er Chefredaktør på Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. Indtil da kan du læse med her på siden!

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen