PHILIPS HS8460

Tendensen for barbering ændrer sig tydeligt. Før i tiden barberede man sig af nødvendighed, nu er skægget en del af dit image.11. november, 2009 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

4.1666666666667
MODESEKTIONEN.DK giver:

5 ud af 6 suits
Ind dumpede en pakke med et lille vidunder på redaktionen. Vi besluttede, at den var sgu da vist nok interessant for alle vi drengerøve. Vi tog den derfor under kyndig test, og det gik sgu egentlig meget godt.

Som ægte drengerøv må man erkende, at trenden ændrer sig. Det er ikke længere i orden at have skæg, der gror til alle sider og en hud der forfalder. 

For alle  os som barberer os helt tæt, så fører den tætte barbering nemt til en sårbar hud og åbne porer. Det betyder skidt og møg og uren hud. Husker du f.eks. altid at bruge lotion bagefter? Nej! Derfor har Philips lanceret denne smarte barbermaskine.

PHILIPS HS8460 er en lille vandtæt barbermaskine, der tager hensyn til vores, altså mænds, behov for at pleje huden. Den har tre fleksible skærehoveder, der følger ansigtets form, så man kan få en tæt barbering over det hele. Hvert skærehoved har en form for 'stræk og løft-effekt', hvor det barberede område bliver strukket og løftet op mod skærehovedet . Det giver en tættere barbering. Disse 'gliderings', shaver dig i en cirkulær bevægelse, som modvirker barbering imod skæggets retning og nedgroede hår.

På to af skærehovederne er der et lille hul, der påfører lotion på huden, mens du barberer dig. Det fungerer ved, at der på håndtaget sidder en lille knap, der får barbermaskinen til at sende en smule lotion ud af de små huller.

På håndtaget sidder også tænd knappen. Desuden sidder der en lille måler, som viser hvor meget strøm, der er tilbage.

Opfyldning af lotion sker på bagsiden, der ligesom skærehovederne kan skiftes ud.

Er du ude og rejse, så er der mulighed for at låse barbermaskinen, så den ikke pludelig tænder, imens den ligger i kufferten.

Fordelen ved maskinens vandtæthed er, at du kan barbare dig, mens du tager et bad. Det varme vand udvider porrene, og det giver en tættere barbaring og så spares der noget tid om morgenen.

Indrømmet! Jeg har oplevet næsten alt det, der følger med en sjusket barbering: irritabel og tør hud, rifter, blødende læber, overproduktion af sebum, der fører til acne og andet lækkert.

Alt sammen noget man kan undgå med tre små regler.

- Gør huden parat, barber ordentligt og plej huden efterfølgende!

Med PHILIPS HS8460 har jeg endnu ikke oplevet ovenstående, og det i sig selv er nok til jeg kan anbefale maskinen.

Helt grundlæggende taler vandtætheden i sig selv for denne maskine, men funktionen med lotion er også ganske smart udtænkt - især hvis du til tider har problemer med sart hud.
Tilbehør:
- Beskyttelsesdæksel 

- Opladeenhed

- Rejseetui 

- Precision tube trimmer 

- Barberingslotion refill 75 ml

- Stander til opfyldning af lotion og opladning
Fakta:
Det er typisk det kvindelige køn, der køber barbermaskinen til deres kærester, så der er grobond for, at finde en kæreste lige før jul, ønske dig en shaver og dumpe hende efter nytårsknaldet.

I Norden kan kvinder i alderen 35-55 år bedst lide glatbarberede ... ansigter. Så på den måde har du bedst chance for at score. De yngre kvinder lægger dog mere vægt på hudpleje - og hvordan man skal tolke det ved vi fandme ikke! - Lækre fødder = unge kvinder - Glatbarberet ansigt = gamle kvinder?

Undersøgelser viser desuden at kvinder foretrækker at mænd bruger aftershave, moisturizer. Men ikke makeup!

Maskinen er set til 1311,- hos Pixmania.com - Den kan også fås uden stander til lidt billigere penge.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen