Personligt jakkesæt, i den helt rigtige størrelse

Tyk eller tynd, høj eller lav? Lige meget hvad kan du få lavet et jakkesæt der opfylder dine krav og behov, til samme pris som en stangvare.10. april, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvad du ønsker, skal du få.


Mange folk ændrer vægt henover sommeren. Nogen bruger lidt for meget tid ved grillen og fadølsanlægget, mens andre pludselig har tid til at sætte helbredet og kroppen i centrum. Ligegyldigt hvilken kategori man hører under, kan det være svært at finde stangvarer som passer perfekt. Løsningen på problemet kunne hedde Mond of Copenhagen. Her køber du ikke størrelse small eller ekstra large, her køber du størrelse ”dig”. Du bliver opmålt fra top til tå, og fra den ene ende til den anden.

Der er et hav af muligheder til hvordan dit nye skræddersyede jakkesæt skal se ud, så der er noget til enhver smag. Du bestemmer faktisk selv. Man kan fx bestemme antal knapper, slidser, kontrastfarver, inderfoer osv., men med så mange muligheder er det meget rart at have Mond fyrene i ryggen, som ved lige præcis hvad de snakker om, og hvad der vil opfylde netop dine behov. Det eneste du skal gøre er, at møde op i deres showroom på Frederiksberg, bestemme hvordan jakkesættet skal se ud, og få foretaget den før omtalte opmåling. Herefter ordner Mond resten.

Tøjet, som bliver syet i Indien, kommer til Danmark senest 30 dage efter, hvorefter det bliver kvalitetstestet, og så er det ellers klar til levering. I nogen tilfælde er der behov for yderligere småjusteringer, og er dette tilfældet, smutter en af fyrene ned til den lokale skrædder og får ordnet det med det samme, på deres regning selvfølgelig.   

Ja det lyder jo meget fancy og dyrt, men det er det faktisk ikke. Et skræddersyet jakkesæt er endelig blevet en mulighed for folk, der vil have skræddersyet kvalitet, men til en overkommelig pris.

Udover jakkesæt tilbydes der også skræddersyede skjorter i en masse forskellige farver og designs, samt dertil hørende accessories.      

De mest populære designs kan ses på hjemmesiden www.mond.dk hvor du også kan se priser, bestille tid til en opmåling, mm.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen