Pakkeguide: Det skal du pakke til din kommende krydstogtsferie

5. februar, 2018 - kl. 22:50
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det er kutyme, at man besøger en række lande på en krydstogtsferie. Der er oftest tale om lande med forskellige klimaer, hvorfor det kan være svært at bestemme sig for, hvad man skal medbringe af tøj og sko på rejsen. Leder du efter en pakkeguide, så er du landet på den rigtige side.

 

Gør din research

Før du gør dig for mange tanker om, hvad du skal medbringe, så skal du lige have bestilt den ønskede krydstogtsferie. Det kan være en god idé at bestille rejsen gennem et rejseselskab, da du dermed kan skåne dig selv for en masse krævende planlægningsarbejde. Rejseselskabet planlægger nemlig rejsen for dig, så du ikke skal gøre andet end at pakke din kuffert og printe dit købsbevis ud. Vil du vide, hvilke andre fordele du kan opnå ved at alliere dig med et rejseselskab, så se mere her.

 

Rejsen er nu bestilt – så langt, så godt. Du ved nu, hvilke lande du skal besøge og kan derfor nemmere vurdere, om du primært skal medbringe tynde shorts eller varme sweatere. Før du udarbejder en pakkeliste, bør du undersøge, hvor varmt der er i de lande, som du har mulighed for at opleve på turen. Tag ikke blot højde for temperaturer, men også vindforhold, nedbør og andet.

 

Medbring forskellige sko

Du kan ikke nøjes med ét par sko på en krydstogtsferie, da ingen sko egner sig til enhver anledning. Du vil normalt være godt dækket ind, hvis du pakker både sandaler, kondisko, vandresko og festsko. Kvinder vil normalt være tilbøjelige til at pakke flere sko end mænd, men selv ikke mænd kan klare sig med et par sko.

 

Er din skosamling ikke, hvad den har været, så besøg hjemmesiden her og køb nogle nye sko til samlingen. Du kan vælge mellem tusindvis af sko, så du bør hurtigt kunne finde op til flere sko, som falder i din smag. Husk at bestille skoene i god tid, hvis du handler på nettet.

 

Glem ikke toilettasken

Mange krydstogtsgæster har så travlt med at pakke tøj og sko til turen, at de helt glemmer at få pakket en toilettaske. Der er ikke noget mere frustrerende end at gå ombord på et krydstogtsskib og efter få minutter opdage, at man har glemt sin toilettaske.

 

Ingen kan klare sig uden tandbørste, tandpasta, deodorant, hårprodukter og shampoo i flere uger, så husk at pakke din toilettaske, så du ikke skal betale en formue for nye produkter. Det ville jo være en træls måde at starte ferien på, ikke sandt?

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen