Out of Roskilde!

Fra festivalmode til en del af (gade)modebilledet.6. juli, 2011 - kl. 12:41
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Festivalmoden har forlængst forladt festivalpladsens høje ståltrådshegn og spredt sig til resten af modebilledet. Hjulpet godt på vej af trofaste festivalgæster og vor tids gademode, med undtagelse af få festivals items eller outfitts, som næppe ser dagen lys udenfor festivalsområdet.

En god blanding af ren festivalstil, velkendt gademode kombineret med de rå festival items og det ekstravagante festival-look, som muligvis kunne spottes på gadeplan, men som også har et særligt personligt og unikt udtryk over sig, at jeg tvivler på at der findes dobbeltgængere af samme kategori.

Fra festivalens klassikkere, til det ekstravagante udtryk.

Klassisk festival attitude.
Thomas 35 år, Solrød
Ren og rå festival påklædning. Langt bikeragtig skæg, tattoveringer på armene, simpel sort t-shirt, khaki shorts, et par Adidas sneakers i retro udgaven og noget der ligner et hjemmelavet dåseølsslips fra Carlsberg. Mere klassisk festivalsstil kan det ikke blive. På ingen på moderigtigt udenfor festivalspladsen, men indenfor hegnet er det gennemført efter alle kunstens (basic)regler. Intet overladt til fantasien, ikke særlig kreativt (udover slipset) men rent, enkelt og råt. Roden til vor tids festival mode startede uden tvivl her! 

Simpelt og afslappet!
Lasse 24 år, København.
Simpelt og lige til. Kun de mest nødvendige items er repræsenteret her. Sixspenceagtig hat, den uundværlige rygsæk, et armbåndsur, en basic(men farverig)t-shirt, et par basic shorts ( i den nye længde) og et par komfortable sko (tøfler).  Simpel festivalmode, som sagtens kunne spottes udenfor festivalpladsen. Et enkelt og moderigtigt outfitt.

Festivalens arbejdene folk. 
Alexander 27 år, København
Selvom man er en del af det arbejdene crew, kan man sagtens dyrke festivalsmoden også med enkle festivalsitems som; Basic t-shirt med print, short i den nye længde, armbåndsur, komfortable sneakers og den (nærmest) obligatoriske solbrille! God og afslappet festival crew stil!

Det ekstravagante! 
Jakob 29 år, Aalborg
Claudemir 29 år, Langeskov
Det ekstravagangte festival-look, kombineret med en smule gademode, en smule fra gentleman universet og en smule Charlie Chaplin inspiration. Et look, som bedst kan diffineres som den dansk/skandinaviske version af Charlie Chaplin på Roskilde Festival anno 2011! De ekstravagante gentlemans item som jakkesættet/smookingen, butlerflyen og (Mads Christensen) charmekluden + de rå, de uundværlige og skæve festival items som grove støvler, solbriller og pilen = En Charlie Chaplin inspireret karakter på roskilde festival anno 2011!

Gademode forener mode med det personlige, det eksperimenterende og det virkelige. Der er ingen grænser, ingen regler og ingen vinkel. Det er tilfældigt, det er personligt og inspirerende. Det gælder bare om at være på det helt rigtige sted, på det tidspunkt, men på Roskilde festival gælder det bare om at åbne øjnene og se det som er lige foran en. Her forenes det personlige, det eksperimenterende, det unikke, det enestående, det rå, det særpræget, det skæve, det festivalagtige, det afslappede, det moderigtige og det ekstravagante, for den som bare vil åbne øjnene og se det.

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen