Oplev flere og bedre orgasmer med onani

24. marts, 2020 - kl. 22:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Sex er en del af livet, og er for mange lig med energi og livsglæde. De fleste mennesker nyder sex, men for nogle er sex aldrig, eller kun sjældne gange, noget, der giver optimal nydelse og velvære. Det gælder for eksempelvis for kvinder, der har svært ved at opnå klimaks ved sex. Sex uden klimaks er for nogle dejligt, da man stadig kommer tæt på en anden i et intimt øjeblik. For andre er det derimod en byrde, ikke at kunne opnå orgasmer. Sexlegetøj til kvinder kan hjælpe dig med at få bedre sex.

 

Lær din krop at kende og bliv bedre til onani

Onani er en god måde at optimere sit sexliv på, og kan sammenlignes med at træne op til et sportsevent, hvor sex er sportseventet. Kroppe er forskellige, og selvom vi alle har nogle mere eller mindre faste erogene zoner, så kan disse zoner være placeret forskelligt på os og være mere eller mindre følsomme fra person til person. Ved at røre sig selv, finder man ud af, hvordan lige præcis ens egen krop reagerer på berøring og hvilke områder, der er mest følsomme. Er du ikke vant til at onanere, kan det være en fordel at starte stille ud. Start med at røre dig selv på halsen, ned over brysterne, langs maven og på inderlårene. Når du skal røre dig selv i og omkring underlivet, så start forsigtigt ud og prøv dig frem. Det er ikke sikkert, at du opnår klimaks de første gange du onanerer, men med så meget andet gælder det, at øvelse gør mester.

 

Gode vibratorer til nybegynderen

Hvis du er nybegynder indenfor onani, kan det anbefales at udforske din krop uden sexlegetøj, for at finde dine følsomme nydelsesområder. Det gælder dog for de fleste kvinder, at sexlegetøj, herunder særligt vibratorer, er nyttige hjælpemidler til at opnå orgasmer. Hvis du ønsker at finde en god vibrator til et begynderniveau, kan du med fordel gå efter helt enkelte klitoris vibratorer. En klitoris orgamse er for mange kvinder nemmere at opnå end andre orgasmer, og er derfor et godt sted at starte. En god begynder vibrator til klitoris er den lille og diskrete Bullet Vibrator. Vibratoren har en hastighedsfunktion og er yderst nem at betjene. Desuden gør vibratorens størrelse, at den er nem at opbevare diskret i hjemmet. Din Bullet Vibrator skal tændes i bunden, og skal bruges med lidt glidecreme, der både bevarer vibratoren og skåner følsom hud.

 

Sådan skaber du et godt miljø at onanere i 

Når man ikke er vant til at onanere, kan man gøre oplevelsen mere tryg ved at skabe de bedste omgivelser at onanere i. Den vigtigste forudsætning for klimaks er at være afslappet i egen krop, og derfor finder mange det behageligt at tage et langt varmt bad lige inden onanering. En god måde til at føle velbehag og slappe af i krop og muskler er at holde sig varm, for eksempelvis ved at lægge sig under dynen, drikke noget varmt eller at tænde levende lys. Levende lys er desuden et godt kneb til at skabe velvære i dét rum, man onanerer i. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen