Opgrader dit efterårslook – fra inderst til yderst

Efteråret er over os – for fuld styrke.

29. oktober, 2016 - kl. 12:55
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Efteråret er over os – for fuld styrke. Dette betyder ændringer i vejr og mode, så du skal få det bedste ud af. Denne årstid har nemlig tradition for at sætte flotte og farvefulde præg på omgivelserne og moden især. Vi giver dig her en effektiv guide til at opgradere dit efterårslook efter både mode og vejr, uden at blive rippet.

 

Efterårets herremode

En måde hvorpå du nemt kan opgradere dit efterårslook, er ved at dykke ned i alle de flotte efterårskollektioner. Årets efterårsmode for mænd byder både på de traditionelle og varme efterårsfarver, som bordeaux og flaskegrøn, men også nye og mere utraditionelle efterårsfarver, som fx camel, lys denim og rust-rød. Udover farverne står efteråret 2016s herremode i det moderne og minimalistiske tegn. Moden er dette efterår inspireret af sport, uniformer, jagt og er på alle parametre udtryk for luksus og kvalitet.

Efterårsgarderoben bør bestå af vamsede sweatre, rullekraver og uldne trøjer til at holde overkroppen varm, så du undgår snue. På benene skal du dette efterår være iklædt habitbukser, chinos eller grove jeans. Fødderne skal holdes varme og komfortable i støvler til over anklerne, også kaldet Chelsea-boots, samt sneakers i efterårets farver og gerne ruskind.

Dette efterår er melder mange designere og brands sig på banen med flotte kollektioner. Vores favorit dette efterår må dog blive Samsøe Samsøe. Brandet formår med deres efterårskollektion at komme godt og grundigt rundt om alle trends og tendenser, uden at gå på kompromis med flotte detaljer og deres velkendte, gode kvalitet.  

 

Duften af efterår

En mand skal dufte af efterår. I denne forbindelse hentyder vi ikke til, at du bør gå ud og rulle dig i en bunke blade for at dufte ’rigtigt’ dette efterår. Efterårets herredufte derimod er tungere, intense og fyldt med varme. Undernoterne er forskellige krydder- og træsorter, samt blomster med en kraftigere duft, som jasmin og lavendel.

For at være med på moden og dufte af efterår koster det lidt. Alle kan dog blive klar til efteråret, hvis de ved hvor de skal lede efter de billigste tilbud og priser. Vi anbefaler derfor at finde de bedste priser for herredufte online, så du dermed er fuldt opgraderet og klar til efteråret.

 

Efterårsklar indefra

Efterårets ofte barske vind og vejr skal for det første imødekommes af ens påklædning. Kulden skal holdes ude med varmt og vind- og regntæt tøj, for ikke at sætte sine spor. Man kan pakke sig nok så godt ind mod efterårets regn og rusk, men der er stadig områder af din krop, som bare tager imod.

Mange mænd indser ikke, at især ansigtet er udsat mod efterårets vind og vejr, og hvilke konsekvenser dette har. Ansigtet er svært at skærme og pakke ind, hvorfor dette påvirkes meget. Konsekvenserne af mange års udsathed og påvirkning af vejret er rynker, en grålig hudtone og mindre elastisk/slap hud.

Sidste skridt i at opgradere efterårslooket er derfor, at passe på og sørge godt for dit ansigt indefra. Brug gode, fede ansigtscremer og også gerne solcreme, selvom solen ikke titter frem – den påvirker din hud alligevel. Hvis skaden allerede er sket og du synes du trænger til at ansigts-opgradering, kan dette også lade sig gøre. Følg dette link og bliv klogere på kosmetiske behandlinger til mænd.

Til alle vores medmennesker, husk – man bliver ikke mindre mand af at gå op i sit udseende og forkæle sig selv. Tværtimod. Hav et dejligt efterår!

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen