Opdater din garderobe til 2018

2018 har meldt sin ankomst...

29. januar, 2018 - kl. 11:35
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

... og det betyder ny mode og det er dermed også tid til at opdatere garderoben med lidt fra de nye kollektioner. Der kommer mange nye kollektionerne i butikker, og det er altid en god idé at tage på udkig efter lidt nyt til garderoben. Vi har samlet et par tips, til hvordan du får opdateret din garderobe til 2018 her. 

 

En lækker jakke

Noget af det, som er med til at vise din stil som mand er din jakke. Specielt her i vintermånederne er det vigtigt med en smart og lækker jakke. Grunden til at din jakke spiller en stor rolle, er fordi det er en kæmpe del af dit udseende, når du går rundt i de kolde vintermåneder.

Og med de nye kollektionerne der kommer ud i 2018 er det en perfekt undskyldning for at købe en ny jakke. Der er stadig lidt af vinteren tilbage og du kan derfor overveje at gå på jagt efter en nu vinterjakke i de nye kollektioner.

Du kan også overveje at kigge efter en overgangsjakke. En overgangsjakke er god at have klar, når de lidt varmere temperaturer begynder at komme. Hvis du tager på udkig i de nye kollektioner vil du se der, hvad der rør sig inden for jakker lige nu.

Noget der fx er populært inden for jakker til kvinder lige nu, er jakker der er lavet i falsk pels. Så hvis du synes kæresten skal forkæles lidt, kan du overveje at købe en ny faux fur jakke til hende.

 

Nyt tøj til garderoben

Men det er selvfølgelig ikke kun en ny jakke, som garderoben skal opdateres med. Der skal selvfølgelig også et par nye bukser, en stilren skjorte eller måske en unik t-shirt ind i garderoben for at blive helt opdateret til 2018.

Her kan du både tage på jagt i de fysiske butikker og tage et kig på deres kollektioner. Men du kan også kigge online på de nye kollektioner. Når du kigger efter nyt tøj online får du et langt større udvalg af lækkert modetøj sammenlignet med, hvis du tager på udkig i de fysiske butikker.

Det skyldes, at du online har alle butikker samlet og kan kigge direkte fra de forskellige brands og se deres bud på moden i 2018. Du får derfor en unik mulighed for at se alle de nye kollektioner og beslutte hvilket tøj, der skal være en del af din garderobe til 2018.

Du kan samtidig også læse om, hvilke trends der kommer til at fylde meget i 2018, når du kigger på forskellige brands online, og det giver derfor dig en fantastiske mulighed for at få et indblik i den nyste mode, når du kigger online.

Hvis du er meget interesseret i mode, kan du også gå hele vejen og fx tage til fashionweek i New York og se et par modeshows derinde. Fashionweek i New York ligger om en lille måneds tid i starten af februar.

 

Trens der fortsætter fra 2017

Der vil selvfølgelig også være et par trends der fortsætter fra 2017, som du kan beholde i din garderobe. Det er svært at sige endnu hvilke tendenser fra 2017, der vil blive ved med at være en del af moden i 2018.

Men du kan holde dig opdateret via nettet og holde øje med kollektionerne og se hvilke tendenser der fortsætter i det nye år.

 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen