Ny groomingserie med lithiumpower

Nyheder fra Remington26. august, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Forbered dig på mere kraft, bedre resultater og større kontrol med en ny serie af groomingprodukter til den kvalitetsbevidste og travle mand. Remington introducerer en serie af robuste groomingprodukter med lithiumbatteri bestående af både en hårklipper, skægtrimmer, multitrimmer samt en næse- og øretrimmer.

Med Remingtons nye serie af groomingprodukter med lithiumbatteri er det blevet endnu nemmere at opnå et perfekt resultat. ”Fordelen ved lithiumbatterier er, at de har en virkelig lang levetid og en kort opladningstid. Samtidig har de masser af kraft, så produkterne går på ingen måde på kompromis med ydeevnen,siger Pernille Torbensson, Category Manager hos Remington


Forstærket kraft og ydeevne
Hårklipperen HC5780 er udstyret med en Pro Power-motor, der har 3 gange* så meget kraft som tidligere versioner. Dette giver en enestående klippeevne til alle hårtyper – med 40 % bedre drejningsmoment, hurtigere opladning og en brugstid på hele 150 minutter. Hårklipperen kan bruges i både vådt og tørt hår, og et avanceret Quick Wash-system gør det nemt at gøre maskinen ren. Maskinen er ledningsfri for større fleksibilitet og oplades hurtigt via USB.


Fuld kontrol over din styling
Oplev fire gange så lang brugstid** og en længerevarende og stærkere performance i op til 160 minutter med skægtrimmeren MB4040 med lithiumbatteri. Trimmeren har savtakkede titaniumbelagte blade og ni forskellige længdeindstillinger, så du får en effektiv og fleksibel trimning.


Få styr på de uønskede hår
Hår har det med at dukke op – også hvor vi ikke vil have dem. Men med Remingtons mest avancerede næse- og øretrimmer til dato, kan du holde hårene i skak. NE3550 Duo Power har to udskiftelige hoveder, en roterende trimmer og en detaljetrimmer plus en ekstra kam. Trimmeren kan bruges både i og uden for badet.

Det ultimative groomingsæt
Multitrimmeren PG6060 med lithiumbatteri er det ultimative ”all in one”-groomingsæt til mænd. Maskinen har alt det nødvendige tilbehør til at trimme og klippe alle områder på kroppen og kommer med fem tilbehørshoveder og otte kamme med skærelængder fra 0,2 til 16 mm. Dette sæt dækker ethvert behov, og litiumbatteriet sikrer en lang brugstid på op til 110 minutter.

Lithium-serien forhandles hos made4men.dk. PG6060 og HC5780 forhandles desuden på matas.dk. Vejl. udsalgspris for HC5780, MB4040, NE3550 og PG6060 er henholdsvis 599 kr., 499 kr., 149 kr. og 549 kr.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen