Nike-Shox

Så er det sgu på tide, at du skal designe dine egne sko...30. november, 2004 - kl. 00:00
Forfatter: Jakob Neua


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jeg er en af de mange mennesker, som aldrig nogensinde bliver tøjdesigner. Jeg har som sådan ikke lyst til at være det, og misunder heller ikke dem, som går hen og bliver det, men alligevel er der den her lille stikkende fornemmelse i maven, når jeg kan få lov til at skrive luder med sprittusch på rykken af min nye T-shirt....

I min iver efter at finde steder på nettet, hvor man kan finde billige sko, faldt jeg over en side som er lavet af Nike - du ved skomærket. På denne her side går enhver halvglemt jeg-vil-gerne-skrive-luder-på-alle-mine-hvide-shirts-hvis-jeg-får-lov drømme i opfyldelse. For på denne side kan man nemlig få et par ægte Nike sko, hvor der står luder i nakken...

Det er meget enkelt, og med få klik med musen, har du pludselig designet din helt egen sko, og så endda med dit eget id-mærke.

Jeg har prøvet mig frem, farveladen har været i gang, og skulle der være nogen, der var i tvivl om hvem, der har produceret denne sko, så bare tjek "nakken". Jeg siger på ingen måde, at jeg er stolt, men lad os da se, om der er nogen, der kan gøre det bedre. Og husk så hvor du så linket!

Prisen for hele herligheden ligger omkring små 1.625 kr., men så bestemmer du også selv, hvordan skoen skal se ud...
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Jakob Neua Følg på:

er Chefredaktør på Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. Indtil da kan du læse med her på siden!

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen