Mindst 2 af disse sneakers ryger i mit skab!

Adidas, Nike, New Balance, Asics - I want it all!27. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Adidas EQT

Fresh i handlen fra 1. februar af!
EQT Running Support vakte jubel, da den første gang blev lanceret i 1993. Den byggede på banebrydende teknologier som TORSION-systemet og den stødabsorberende Impact Cell i hælen. De særlige elementer på denne sneaker er nu genskabt med alle detaljer lige fra den ergonomiske, omsluttende pløs til de tre stiber, der går fra bunden af sålen til oversiden af skoen.  

EQT er så tilpas Retro 90'er med turkis farveeksplosion, at min hjerne trigger gode barndomsminder!

Nike Flyknit Air Max

Normalt er jeg ikke til de nyeste løbesko i mode-sammenhæng - men Flyknit udgaven af Air Max er så fandenivoldsk og samtidig ganske fin. På med farven. 
Vejl. udsalgspris 2100,- kr

New Balance Barber Shop Pack

New Balance har netop udsendt en sending af modellerne 580, 1600 og 999 i de klassiske farver, der kunne lede tankerne hen på gamle dages barber-salons udsmykning - "slikstængerne".
I gamle dage var det ikke ualmindeligt at man også kunne få trukket tænder ud ved barberen, og det var faktisk her at stangen var i brug - kunden fik den nemlig til at knuge i hænderne, mens tanden blev trukket ud...
Anyways, intens historie - intens sneaker!

Asics "Valentines Day" Gel Lyte III

Asics vil gerne gøre noget for alle de valentines tilhængere - og modstandere derude. Det har de gjort i disse to sneakers, der kommer i en Lovers edition og en Haters edition - gæt selv hvilket par der er hvad. ;-)
Asics.com
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen