Main Copenhagen24. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Charlotte Stegmann Jakobsen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

I en tid hvor opfindsomhed ingen grænser har, og hvor kreativitet er i højsæde, ser et nyt dansk koncept dagens lys! Et koncept som uden tvivl vil komme mange mænd til gode! Undertøj på abonnement! Lækkert undertøj på abonnement! 
Drengene bag konceptet har et ønske om at levere bokseshorts, t-shirts, undertrøjer og sokker i lækker kvalitet, til den rigtige pris på en måde, så du aldrig løber tør. Aldrig mere skal du genanvende et par daggamle bokseshorts, eller gå barfodet fordi sokkerne ligger i vaskekurven, fordi reserverne er udslidte og hullede. Med et abonnement hos Main Copenhagen får du leveret dine basisvarer med et overskueligt interval, så du ikke løber tør undervejs, og så lover de endda kun 1-2 dages leveringstid. 

Selvom det er et meget nyt koncept fra august 2014, må der være behov for det, for allerede inden for den første måned kan brandet sætte sit navn på leverandørlisten hos Deloitte. Konceptet er dog ikke kun for virksomheder, og hvis du er typen, som ofte løber tør for underrøjser, så tag et smut forbi deres hjemmeside, og se om det kunne være noget for dig.

Du finder deres website her, og du kan også følge med i deres happenings Facebook. OG OG OG, smut også lige forbi galleriet - der har jeg samlet deres kollektion og reklamebilleder! Nåja, og tjek da også lige deres promotionvideo ud nedenfor!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Charlotte Stegmann Jakobsen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen