Mænd og hudpleje

Læs her hvorfor vi kvinder syntes det er så vigtig med hudpleje til mænd og ikke kun i København.28. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jeg ved godt, at det er total tabu at tale om, men hudpleje er kommet for at blive – til jer mænd! Igennem mit tidligere job hos Matas, kan jeg erfare, at mænd er tilbøjelige til at skjule deres lyst til at bruge en lækker ansigtscreme igennem deres kæreste. Man ser ofte, at mænd går i kærestens toilettaske og bruger deres cremer. HER glemmer vi bare en VIGTIG ting.

Mænd og kvinders hud er ikke ens opbygget i forhold tykkelse. Dvs. I får ikke noget ud af at gå på rov i vores ansigtscremer! Så hvorfor går I ikke bare ned og får hjælp til at finde en god creme? Ja, svarerne kan være mange, men en ting er helt sikkert, I må se at komme noget mere på banen. Heldigvis er der mærker som Biotherm Homme, som reklamerer en hel del for deres herreserie. Så mænd, det er bare med at komme afsted og få købt den ansigtscreme!

Det er ikke noget, jeg bare svinger ud i det blå, men undersøgelser viser faktisk, at grooming indenfor mandeverden er kommet for at blive. Når I nu går så meget op i, hvordan håret sidder og tøjet sidder, burde I så ikke gå op i, hvordan jeres hud tager sig ud, og ikke mindst hvordan jeres ansigtshud ser ud, og hvilke signaler det sender. Jo, for undersøgelser viser faktisk, at en pæn ansigtshud er blevet lige så vigtigt et modefænomen som det, at følge moden i form at outfit osv.

Det store plus må her også være, at det styrker selvtilliden og øger jeres selvsikkerhed. Så kom nu afsted – denne opfordring er ikke for drenge men for mænd. Så vis nu jeres indre power og kom afsted. I vil ikke fortryde det, og jeg er sikker på, at jeres kæreste bliver glade for, at det nu ikke går udover deres plejeprodukter.
Nu tror mange at det måske kun er i storbyen at man kan få special hudpleje og behandling til mænd, men flere klinikker har fokus på behandlinger til mænd som f.eks. MARIA F i Randers, som du kan finde på www.mariaf.dk.

Vi kan kun se positiv på den udvikling med fokus på mænds hud. Som Maria Frandsen også skriver på sin side:

"Ansigtsbehandling og hudpleje er også for mænd! Det sætter gang i blodcirkulationen og cellefornyelse. Det giver en pænere hud og et friskere udseende."

Derudover er en ansigtsbehandling en dejlig måde at koble af på. Man bliver simpelthen et gladere menneske.

Hvornår fik du sidst plejet din hud?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen