Lign et tøseidol: Ryan Atwood

I anden del af "lign et tøseidol-serien" ser vi nærmere på Ryan Atwood fra The OC.9. november, 2010 - kl. 22:38
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ryan Atwood
Så er vi klar med anden del af mini-serien, hvor vi giver baggrundsviden om, og tips til, hvordan du kan komme til at ligne nogle af de maskuline arketyper, som tøserne bliver bombarderet med gennem tv-serier, reality-shows og hvad de ellers sender på Kanal4.

I sidste afsnit kiggede vi nærmere på ” – eller ”Orange County”, som de fantasifulde oversættere har valgt at kalde serien på dansk.

Allerede nu kan vi faktisk præsentere det første spændende fact, som du kan imponere pigerne med, når du skal øse ud af din viden om de ting, der er vigtige i deres verden! The OC er instrueret af Josh Schwartz, der også står bag en anden af tøsernes favoritserier, nemlig Gossip Girl. Hvis du kender til Josh’s arbejde, er det dog sandsynligvis fra den markant mindre tøsede, men lidt middelmådige serie ”Chuck”.

Tilbage til Ryan Atwood. Ryan er hovedpersonen i The OC, og serien starter med, at han bor i en belastet del af L.A. kaldet Chino, hvor hans dagligdag går med fede ting som at få tæsk af sin mors kæreste og pleje sin småkriminelle løbebane.

Da han bliver knaldet af politiet for at stjæle en bil sammen med sin bror, smider hans mor ham ud – men heldigvis vælger den godhjertede forsvarsadvokat, der har sørget for, at han ikke kom i fængsel for sit biltyveri, at adoptere ham og slæbe ham med hjem til overklasse-bydelen Orange County.

Marissa Cooper
Man kan godt tage Ryan ud af Chino, men man kan ikke tage Chino ud af Ryan, så badboy-attituden, som han ikke giver slip på, på trods af ændringen i omgivelserne, fortsætter med at bringe ham i alverdens problemer.

Et godt eksempel er, da han i første omgang skal score den pige, som han er kæreste med on/off gennem hele serien, Marissa Cooper.

En af de måder han sørger for at imponere hende på, er ved, så ofte han overhovedet kan slippe af sted med det, at gennemtæske hendes kæreste! Og det synes tøserne i serien (og dem i virkeligheden gud hjælpe mig også) er et kæmpe hit, for Ryan formår, til trods for, at han siger utrolig lidt, og i bund og grund, i hele første sæson af serien er et omvandrende voldsorgie, at få de fleste piger helt op og ringe.
Ryan Atwood
Hvis du vil ligne Ryan er der ingen vej udenom læderjakken, den grå hoodie og wifebeateren, der vist mere eller mindre er de 3 kendetegn, der positionerer ham som en ægte ”Working Class Hero” i Orange County’s high-society.

Der ud over er der frisuren: Hvis du har den klassiske ”kort i siderne og nakken og lidt længere på toppen”-frisure, som de fleste mænd har, kræver det faktisk bare, at du udsætter turen til frisøren et par gange. Så kommer det helt af sig selv.

Når du når op på at have Ryan’s hårlængde er det dog nok på tide at kigge sig om efter en anden voks, idet vokse, der er gode til kort strithår ikke nødvendigvis er særlig gode at arbejde med i længere hår.

En god tommelfingerregel er, at jo længere dit hår bliver, jo blødere en voks skal du bruge. Til en mellemlang frisure som Ryan’s kan anbefales en blød paste-voks – f.eks. Renati Extreme Hair Play Paste, der samtidig kan holde håret så meget på plads, at du ikke behøver at frygte turen ud i det danske vintervejr.
i samarbejde med:
Vores mål er at sætte fokus på hår, hårpleje og andet lækkert til toppen af hovedet - vi har derfor valgt at indgå et partnerskab med nogen, der ved hvad de snakker om. Dette er blevet til et partnerskab med Billigvoks.dk. Samarbejdet munder ud i en flok interessante artikler om hår og hårpleje, som vi håber I læsere kan drage nytte af. Produkterne som omtales i artiklen sælges ikke nødvendigvis kun hos Billigvoks.dk.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen