Lign et idol - ny artikelserie introduceres

Hvordan kommer du til at ligne dit idol? Det vil vi gerne hjælpe med og vil hen over vinteren tage forskellige idoler og give tips om hvordan.9. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Hvem vil ikke gerne ligne sit idol. Måske ikke ligne en kloning af idolet, men måske bare låne lidt fra vedkommende.

F.eks. Johnny Depp. Hvad er det som gør, at han i mange sammenhænge bliver fremhævet som værende stilikon. Er det nogle enkelt detaljer ved ham eller er det helheden?

Det er svært at sige, også fordi at idolerne ændre stil over tiden. Men vi vil her på redaktionen give dig nogle øjebliksbilleder af idolet.
Tag nu f.eks Karl Lagerfeld om hvis nogen - lever af mode, men hvem har lyst til at måske nøjagtigt se ud og klæde sig som Karl Lagerfeldt, selvom han har stil.

Men kan du med små virkemidler, som passer til pengepungen, finde nogle steder, hvor man kan købe et pænt jakkesæt, de mørke briller og den flotte skjorte.

Eller er det måske smykkerne, som gør den store forskel, og hvor kan du så købe dem henne?

Idoler kan være mange. Derfor skriv til os, hvem du har lyst til at have under luppen.

Og ikke mindst kan et stilikon være ét, som du måske ikke 100% kan realitere dig til, men kom med dit bud. For måske er det lige nøjagtigt banderaen som Sidney Lee går rundt med, som sætter prikken over i-et for dig.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen