Lækkert snowboard gear fra Nike

Tjek de nye Danny Kass limited edition snowboard støvler ud fra Nike lige her



2. november, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Det rygtes at den første sne allerede er faldet rundt omkring på skisportsstederne i Europa. Selv har jeg set billeder fra Østrig og Sölden i Sverige, hvor der var faldet 52 cm ny sne. Så glæd jer alle, I ski-freaks, der er forhåbentlig en god sæson i vente! Hvad enten du er downhill-freak på almindelige ski eller snowboard freak, så er der helt sikkert nyt og moderigtigt gear i butikkerne allerede nu.
For snowboard freaks er det værd at bemærke, at Nike i november lancerer en limited edition af Danny Kass’ Nike Zoom DK QS Double Tongue støvle. De er inspireret af P-40 Warhawk fly fra Anden Verdenskrig, som blev brugt af de såkaldte Flying Tigers – både flyene fra dengang og støvlerne har påmålede hajtænder. Støvlernes ”double tongue system”, som er unik og adskiller sig fra de originale Nike Zoom Force 1, sørger for at de sidder godt fast når du er ude og laver alle dine crazy stunts. De udkommer sågar med en matchende jakke ”DK Van Patten”.

Så hold øje med Nikes hjemmeside og gå ikke glip af denne seje nyhed, som har været to år undervejs!
Se mere på: http://www.nike.com/us/en_us/c/snowboarding/stories/2012/10/danny-kass-operation-double-tongue-quick-strike
Hvad synes du om støvlerne? Og er du i øvrigt til snowboard eller ski? It’s a question of religion… Hvis du har set andet lækkert gear til skibumser, så link gerne til dit favoritgear her…
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen