Kluden i lommen

Her får du svaret på, hvordan du bringer lidt kolorit til din habit eller blazer.9. oktober, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Rags.dk
Nogle vil sikkert tænke, at det da er hamrende lige meget, om man har en klud i lommen på sin habitjakke eller blazer, mens andre ser det, som en nødvendighed. Selv er jeg lidt en blanding af de to, og bedømmer ud fra lejligheden, om en klud er passende.

Jeg ville aldrig drømme om, at tage til en fest af den mere elegante karakter, uden at have en klud i lommen, der matcher resten af mit outfit. Ægte klasse fornægter sig aldrig, og det er jo en glimrende måde, hvorpå man kan udskille sig fra de amindelige akrylbønder.

Der er faktisk kun ganske få regler, som du skal overholde, når du stopper kluden i lommen:

1. Den skal helst matche din skjorte, men kun hvis du ikke har slips på.

2. Den skal foldes pænt og ikke bare stoppes i lommen som en anden snotklud.

Kluden tjener ikke noget praktisk formål og er udelukkende en pyntegenstand. Når det så er sagt, så lad for guds skyld være med, at tage en pompøs, overdimensioneret, multifarvet klud i lommen, med mindre du hedder Pepito og lige er blevet ansat hos Circus Arena.

Det med kludens manglende praktiske anvendelse skal tages ganske bogstaveligt, for hvis der endelig skal være brug for en klud af praktisk betydning, har man naturligvis et hvidt bomulds lommetørklæde i den ene inderlomme - hvis ikke, så er der åbent for optagelse hos akrylbønderne.

Du bestemmer naturligvis selv, til hvilken lejlighed du ønsker at gøre brug af en klud, men gør det med omtanke og fold den ordentligt.

Klude guiden er bragt i samarbejde med Rags.dk
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen