Kan man gå med jakkesæt og rygsæk?

Ny fed trend eller kaos?



22. februar, 2012 - kl. 08:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Han er sgu sikkert japaner ham til venstre!
Modeverdenen har mange klassiske dødssynder. En af dem er at bære en rygsæk til et jakkesæt.
En uheldig tendens der vel oftes forbindes med horder af japanske turister iført jakkesæt og praktiske rygsække i vanvittige farver.

Vi som mænd, er blevet fortalt, at man generelt ikke bør bære andet end en skulder/messenger taske i læder eller en attachemappe til sit jakkesæt. Og ikke mindst at rygsæk og jakkesæt får dig til at ligne en skoledreng.

Dette fænomen kan meget vel ændre sig!
En klassisk rygsæk i brun læder. Synes det ser lidt sejt ud! Det er sgu da også mere maskulint end en skuldertaske er det ikke?

Jakkesæt og rygsæk

I de seneste par år, har diverse modedesignere forsøgt at aflive denne dødssynd. De er begyndt at snige rygsækken ind som accessorie til det klassiske jakkesæt eller workwear.
Og det er efterhånden lykkedes dem at overbevise redaktionen om, at denne kombination slet ikke er så slem.

Jakkesæt og ryksæk er faktisk en ideel løsning til den moderne drengerøv, som skal være pænt klædt på til dagens forretningsmøder, men på samme tid skal have bærbar, bøger, træningstøj, tablet, reb, faldskærm, schweizer kniv eller ja, hvad med en baby, - med overalt. 

James bond møder Bear Grylls


De fleste moderne drengerøve, har nok lidt af begge ovenstående herrer i sig. Derfor har jeg som modeskribent fundet et par retro-lignende rygsække fra svenske Sandqvist, som gør det muligt for dig, at udleve din indre survivorman og internationale spion på samme tid.

Sandqvist's retro-lignende morfar rygsække giver en følelse af lidt slidt skovhugger mentalitet, samtidig med at læderremmene, stoffet og designet føles ret eksklusivt.

En kombination der kan give et rigtig fedt look, men også være et alternativ til nogle af de mere hårde og ru typer stof, der tit bliver brugt i sæsonernes taske-kollektioner.

Rygsækkene kan bæres rigtig fedt til et stilet workwear outfitt med en grålig eller mere casual blazer og et par chinos eller jeans i et par rå støvler.

Det traditionelle sorte jakkesæt, med hvid skjorte og sort slips kombineret med en skovhugger rygsæk fra Sanqvist er Danmark nok ikke klar til endnu, men jeg skal absolut ikke afskrive det som muligt. Vil du være på den mere sikre side, så hold dig til et mere casual men stadig pænt sæt tøj, når du tilføjer rygsækken. Det kan være en fed og "klinchende" detalje.

Har du har set nogle fede rygsække et sted, eller har set fyre, der kørte en fed stil med rygsæk og jakkesæt eller stilet workwear så del gerne din erfaring nedenfor.

Sandqvist rygsækkene kan i øvigt købes her:
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen