Julegaveidéer til ham

10. december, 2017 - kl. 20:38
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det kan være sværere at finde på gaver til nogle mænd end andre og nu hvor julen stille og rolig nærmer sig, kan det følelsen hurtigt komme til at stå og banke på døren. Men frygt ej, vi vil nemlig komme med et par eksempler til gaver, som falder i smag med den mode og stil, der gør sig gældende i dag. Stilen varierer naturligvis fra person til person, men med forbehold for dette burde nedenstående godt kunne inspirere dig til, hvad du skal give din bror, søn, ven eller kæreste i julegave.

 

Ram nutidens mode

Den mode, der i dag gør sig gældende kan i et bredt omfang karakteriseres som en uformel stil, der giver et afslappet udseende og et look, der til dels er mere ”street” end, hvad der før har været tilfældet. Ralph Laurens imperium er altså i den grad blevet tromlet over af hættetrøjer og skovmandsskjorter. Dog er dette mest gældende for yngre aldersgrupper, herunder mænd i tyverne og nedefter. En gaveidé kunne derfor være et stykke tøj fra brandet Our Legacy, som har et stilet touch på det street look, som mange i dag efterspørger.

Hvis ovenstående ikke falder i den rigtige smag, hos den mand du er ude efter en gave til, er der altid en plan b. I dette tilfælde kan det gavne at ramme et stykke tøj, der passer med den dresscode, der gør sig gældende på hans arbejde. Man kan eksempelvis aldrig få nok af hvide pæne skjorter og hvis ikke det kan bruges i arbejdssammenhæng, er det også godt at have til formelle begivenheder.

 

Ting til boligen

Som overskriften antyder, er der her et væld af muligheder. Dette gælder især, hvis personen, du skal give en gave til, er ældre og derfor har sin egen bolig. I tilfældet af, at ham du mangler en gave til stadig bor hjemme, er det altid være en god gave at give noget, som denne person en dag kan få gavn af, når han rykker hjemmefra.

Af denne grund gælder denne kategori på tværs af alle aldre. Som sagt er der her mange muligheder, så det kan derfor være en god fremgangsmåde at skabe sig et mentalt billede af, hvordan personen bor og derved finde ud af, hvad der mangler. Er væggene bare, kan malerier eller billeder være en god gave. Er der generel mangel på en fyldig indretning, kan ting som planter være en idé. Hvis du gerne vil være sikker på at finde noget, som du vil forsikre dig, at han ikke har, er du nødsaget til at tænke ud af boksen. Gå derfor ned i detaljer og tænk igennem for at finde nicher, som han kunne blive glad for. Et godt eksempel hertil er for eksempel en flot bordløber, da dette kan være med til at skabe en god dynamik i spisestuen. Da det derudover er noget, som han ikke var klar over, at han manglede, kan elementet af overraskelse være med til at gøre ham lige det ekstra glad.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen