Inspiration: Diesel SS17 looks

Diesel henter inspiration fra Miami i sommerens kollektion14. februar, 2017 - kl. 15:57
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Foråret venter lige rundt om hjørnet (Fingers crossed!) og derfor er det ved at være tid til at kigge på et par af de iøjenfaldende forårskollektioner, der er sat i søen ude i modelandskabet. 

Første fokus er Diesel, der med inspiration i en 80'er kærlighed for Miami, har sat friske farver og beach-inspirerede ikoner på deres SS17 kollektion. 

 

“Miami is a place I’ve always admired for its art culture, art deco architecture and beach lifestyle,” reveals Artistic Director Nicola Formichetti. “We have the Pelican Hotel here too so it’s a part of our history.” “I’m inspired by the uplifting, 80s pop colours every time I visit. I wish the entire world was like Miami during summer.”

Kollektionen byder blandt andet på en tur forbi Flamingo Road og en tur tilbage til 80'erne efter varm og ægte sommerinspiration. 

Du kan se at udvalg af looks og items i galleriet, men jeg vil lige tillade mig at fremhæve mine favoritting fra kollektionen, herunder: 

J-Slater Bomberjakke

Et farvesplash på den tidløse bomberjakke, giver et ekstra skud optimisme til den sløve danske forår, og forhåbentlig den der bærer den. 

Som mange andre mænd er jeg mest til simple designs og mørke afdæmpede farver - og når man så skal gå crazy, er vi i en boldgade som denne. 

Prisen: 270 euro (2000 dkr)

D-Broome Denimskjorte

Cowboyskjorter og læderjakker kan altid bæres af mænd med attitude - bare spørg James Dean. 

Denne model har en god mængde slid, der giver en smule mere autencitet, end en hel frisk uvasket denimskjorte, og så vil jeg vove at påstå, at du faktisk godt kan gå 'dobbel denim' med denne, hvis du hiver et par godt mørke jeans på. 

Prisen: 215 euro (1600 dkr)

J-bakery Palm Embriodered Satin Stadium Jacket

Okay, som nævnt tidligere går jeg lidt kold, hvis det bliver alt for spraglet - og jeg er selv meget i tvivl om jeg kunne bære en jakke som denne, andre steder end i på vejen til en diskoklub i Miami! MEN. Den har et eller andet fandenivoldsk over sig, der sender tankerne hen på Ryan Goslings fede satin-jakke, i Nicolas Winding Refns 'Drive'. 

Det i sig selv fortjener en lille fremvisning!

Prisen: 295 euro (2200 dkr) 

 

 

T-Marcuso tee

Lige for at tage den ned til mit niveau igen: Simpel tee, stærkt budskab. 

 Be Brave - kombiner den med jakken ovenover! Just my 2 cents. 

Prisen: 85 euro (630 dkr)

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen