Indretning: Tre ting til den perfekte herrehybel

Indretningstips

21. december, 2016 - kl. 17:06
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

 

En herrehybel – et sted hvor du kan få lov til at være en mand. Et sted hvor du kan have gutterne på besøg, uden lyserøde puder og stearinlys på hver en overflade. En herrehybel kan være et værelse, det kan være en lejlighed, eller det kan være et helt hus. Det afhænger selvfølgelig af, om du bor alene, eller hvem du bor sammen med, hvis du ikke gør. Måske har du før prøvet at skabe en herrehybel, som bare ikke blev, som du havde forventet. Eller måske kan du ikke rigtig finde ud af, hvad en herrehybel skal indeholde. Uanset hvad kan du læse med her, hvor du får tre must haves til herrehyblen.

 

Elektronik

En herrehybel er bygget op omkring stereotypen om et ungkarlehjem. Et sted hvor du kan være en ”rigtig” mand – og hvor du kan være fri for alt, der minder om lyserød. Selvfølgelig har alle forskellig smag, og nogle kan måske slet ikke lide ideen om en herrehybel. Men i en rigtig herrehybel – sådan en stereotyp én – skal der i hvert fald ikke mangle elektronik. Der skal være noget at lave, når du har gutterne på besøg. Der skal være et tv og måske en PlayStation eller en Xbox. Der skal være noget, der kan bringe drengerøvene op i jer alle – noget der kan få jer til at koble fra og have det sjovt. Kort sagt: elektronik er vigtig for en god herrehybel. Med et stort udvalg af elektronik har i altid noget at give jer til.  

 

Gode siddemuligheder

Der skal være steder, du kan sidde – og du skal kunne sidde godt. En sofa eller et par rigtige flyderstole er perfekte til herrehyblen. Der skal være plads til, at du kan få gutterne på besøg; det er ikke lige så sjovt at spille Fifa alene. Derfor kan det også være en god ide med mange siddepladser. Hvis du vil skabe den helt perfekte herrehybel, er det i øvrigt okay, at du går på kompromis med udseendet. Det vigtigste er, at I kan smække benene op uden at skulle tænke på, om sofaen bliver beskidt, eller om i rører ved en forkert pude.  

 

Et sofabord

Der er allerede lagt op til hygge i herrehyblen; Fifa på PlayStation og benene oppe i sofaen. Der mangler bare én ting - et bord! Et sofabord er vigtigt – der skal nemlig være et sted, hvor I kan stille jeres snacks, som I får brug for ud på de sene timer. Et godt sofabord til herrehyblen er et rustikt sofabord, der kan holde til lidt af hvert: En skål med snacks, et par sure fødder eller et knytnæveslag fra ham, der har tabt i Fifa. Der findes mange forskellige sofaborde, og du kan altså finde det sofabord, du synes passer bedst ind i den stil, du kører i hyblen. Du kan se udvalget på Trademax.dk, hvis du også er vild med ideen om et godt sofabord.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen