Hummel x Tattoodo

Hummel indgår samarbejde med Ami fra Miami Ink10. november, 2014 - kl. 13:38
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den eksklusive kollektion er specialdesignet af den verdensberømte tatovør Ami James, der nok mest er kendt fra den amerikanske og meget populære TV serie “Miami Ink” og ligeledes partner i Tattoodo. Kollektionen vil blive forhandlet i begrænset oplag i udvalgte butikker rundt om i verden. I Danmark har alle !Solid butikker været så heldige at få et lille udvalg til deres butik - en unik mulighed for danskerne til at få fingrene i det eksklusive design i form af en jakke, t-shirt, sweatshirt eller et par fede sneakers.

Hummel og Tattoodo

Hvorfor netop Tattoodo og hummel samarbejder har Ami James et klart svar på: ”Vi (Tattoodo) ville gerne indgå et samarbejde med et unikt og troværdigt sportsmærke. hummel var et oplagt valg - et mærke med en imponerende og rig historie indenfor sportstøj, og som der grundet dets danske oprindelse forlanger et rent skandinavisk design og som samtidig har mærke lederskab,” fortæller Ami James.

Designet er klassisk, old-school og fyldt med kunstneriske detaljer i form af dødningehoveder og mønstre kreeret af Ami James. Farverne er dæmpet og holdt i en simpel sort-hvid tone med fokus på tidsløst design, kun brudt af et stænk af rød. ”Det er virkelig cool fordi, det stadig har en følelse af at være ”old-school,” men med en tvist, jeg var ganske glad da jeg så det færdige produkt. Mit favoritdesign vil altid være et enkelt sort-hvid design. Jeg mener, det aldrig går af mode” fortæller Ami James.

Hummel x Tattoodo

Hvor: Hummel.net

Rammer gaden: 7. november 2014

Bonus: Køber du dine sneaks i en !Solid butik, deltager du i konkurrencen om en tattoo, til en værdi af 7.000,- kroner

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen