Hummel + Haribo = Sko ?

Hummel, Haribo og Støy Munkholm skriver (mode)historie!15. juni, 2011 - kl. 21:44
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sportsmærket Hummel og slikgiganten Haribo har indgået et samarbejde og skabt en (ikke spiselig) men særdeles unik og sporty kollektion. En kombination af Hummels sporty design og slikgiganten Haribos fortrukne sødesager, som er blevet til en limited editions kollektion med det velkendte Hummel design og fede detaljer, helt ned til duften af lakrids og vingummi. Det sporty og oldschool i en kombination er blevet en realitet.
Tre unikke sneakers modeller inspireret af Haribos fortrukne slikvarianter, Rotella, Guldbamser og Piratos. Fedt, enestående og drengerøvsagtigt sneakers design, med en skæv og duftende inspirationsvinkel. Om duften varer evigt vil tiden vise, men en ting er sikkert, designet, samarbejdet og den skæve inspirationsvinkel vil skrive (mode)historie.
Tre unikke sneakers modeller inspireret af Haribos fortrukne slikvarianter, Rotella, Guldbamser og Piratos.

Fedt, enestående og drengerøvsagtigt sneakers design, med en skæv og duftende inspirationsvinkel. Om duften varer evigt vil tiden vise, men en ting er sikkert, designet, samarbejdet og den skæve inspirationsvinkel vil skrive (mode)historie.
Det sporty, det søde og det moderigtige forenes.

Allerede under modeugen i Februar, så denne limited editions dagens lys, så nyheden med sportsmærket Hummel og slikgiganten Haribos samarbejde er altså ikke længere en nyhed, men derimod et nyt kapitel i vor tids (mode)historie. Et nyt kapital, som kan ses, duftes, mærkes og opleves, når Hummel, Haribo sammen med deres tredje samarbejdspartner Støy Munkholm lancerer de tre nye sneakers modeller og dermed skriver (mode)historie. Tre nye sneakers modeller, med Hummels velkendte design og inspiration fra Haribos berømte slikvarianter.
Vær med til at skrive (mode)historie når den limited edition lanceres i Støy Munkholm butikken i Aarhus d. 17 juni kl. 17.00, med ekstragod fredagsstemning med musik, masser af oldschool klassikere fra Haribo og de obligatoriske øl/bobler.

Skoene kan allerede købes fra Fredag d. 17 Juni på Støy Munkholm webshop http://www.stoy-munkholm.dk
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen