Hoodiebuddie - Det lyder da godt!

Mode og gadget i en ganske interessant kombination20. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Velkommen til mit krydsfelt mellem gadgets og mode. I denne uge tager jeg fat i et brand der for nylig har gjort sit indtog her i landet, that's right, det er nemlig Hoodiebuddie jeg taler om.

Hoodiebuddie kort fortalt: Du tager en hættetrøje - du udskifter snørerne i hætten med earbuds og voila - lyd og beklædning i et!

Det rejser imidlertid et par kritisk spørgsmål: Hvad gør man når det skal vaskes? Kan man få earbuds der matcher en hoodie? Er det overhovedet nødvendigt?

Ja, ja og nej, men det er sgu en fed gimmick.

Folkene bag Hoodiebuddie siger selv om deres idé: 

"Vi skabte HoodieBuddie™ med HB3Teknologi™ fordi vi så muligheden i en super fed "mash-up" mellem form & funktion, stil & almen sund fornuft, og dertil komfort & nytte. Så for ikke særlig lang tid siden, i vores HB3 laboratorie, blev den første HoodieBuddie født.

Hoodiebuddie er blevet testet af en professionel tredjepart og certificeret til at holde i minimum 100 vask på 30 grader. 

For hoodiebuddie er det vigtigt at tage del i samfundet. Vi er kæmpe fan af de danske undergrundsmiljøer, såsom streetbasket, streetdans, street soccer, mm."

Hoodiebuddie leverer en del forskellige, fede, designs, og de har altså ikke kun begrænset sig til hættetrøjer. Tjek blandt andet de fede crewnecks og t-shirts i galleriet!

Se mere til mærket og hvor du kan købe det lige her: www.Hoodiebuddie.dk 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen