Historien om uret alle snakker om

Et Wellington ur passer perfekt til den unge mand, som ønsker at tilføje et kækt look til sin stil samtidig med at udstråle det minimalistiske præg.28. august, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Daniel Wellington er vel et af de brands, man kan sige har genopfundet en i forvejen god idé. Bagmanden, Filip Tysander, blev inspireret til idéen af en person, som han mødte på en rejse igennem England. Manden havde en unik stil og særlig karakter -­- og så bar han altid et Rolex armbåndsur uanset anledningen. Denne person hed Daniel Wellington, og deraf stammer navnet på de klassiske ure, som vi i dag kan finde i butikkerne.
Daniel Wellington satte sit eget personlig præg på sine Rolex ure, da han havde udskiftet remmen med gamle Nato straps, som stammede fra den engelske navy. Dette fandt Filip Tysander så specielt, at han måtte eje ét selv. Men af mangel på finanser til at købe et Rolex ur satte han sig for at lave sit eget ur.

Urene blev aldrig en direkte kopi af Rolex, men adopterede det klassiske og elegante look i et ur, der er helt sit eget. Daniel Wellington ure er bedst kendt for deres ure med ”Nato Strap”, som oftest er designet med et miks af to-­-tre farver, og som samtidig er udført i et helt enkelt og klassisk gentlemanlook.

Urremmene fås i et utal af farver, så du kan vælge ét der passer til netop din stil og personlighed. Og da urenes remme kan skiftes ud, kan du endda matche det til enhver lejlighed og ethvert sæt tøj. Daniel Wellington forhandler også ure med smarte og simplistiske læderremme. Disse passer endnu bedre til det fine outfit, men kan også sagtens bæres helt casual.
Et Wellington ur passer perfekt til den unge mand, som ønsker at tilføje et kækt look til sin stil samtidig med at udstråle det minimalistiske præg, som er kendt fra engelsk fashion. De kan fås i stærke farver i bedste Mads Christensen stil, eller mere afdæmpede nuancer – alt efter hvad du er til. Fælles for urene er, at de har klasse og elegance udformet i et personligt ur, som stammer fra en person med en lige så unik personlig stil.

Priser fra 990 KR. til 1290 KR.

Se alle modeller fra Daniel Wellington ure på: www.greedy.dk

(Ønsker du en dame model kan greedy.dk bestille et hjem uden ekstra beregning. Dog er leveringstiden så ca. 5 dage)
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen