Herresko til den stilede herre

Tre typer af sko, du bør (læs skal) have i din garderobe

29. maj, 2017 - kl. 13:11
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

 

Traditionelt set har det altid været kvinder, der har haft et problem med at bruge mange penge på sko, men i dagens Danmark er manden i mange tilfælde blevet lige så slem – og det er med god grund. For herren har det nemlig aldrig været vigtigere at have de rigtige sko, og i forbindelse med personlig stil kan man hurtig gå galt i byen, hvis man ikke har sammensat sit valg af sko i relation til den givne lejlighed.

 

Tre typer af sko, du bør (læs; skal) have i din garderobe

Som herre med respekt for sig selv er der tre forskellige skotyper, som man bare skal eje. Og ejer man ikke disse, er det bare med at komme ud af døren og få anskaffet sig dem med det samme. Hver af disse sko skal anvendes til forskellige lejligheder, og sammensætningen er således præcis lige så vigtig, som valg af sko.

 

#1 Den ’klassiske’ og formelle businesssko

Uagtet om man er tømrer, smed, skibskaptajn eller advokat er det lige vigtigt, at man til formelle begivenheder har et par pæne sko at tage på. Denne sko må ikke være prangende eller alt for anderledes, men den skal derimod være relativ plain og ensfarvet.

Vi kender bedst den formelle businesssko, når den er sammensat med et jakkesæt, og det er da også nøjagtig til den form for begivenheder – der kræver en formel beklædning – at denne type af sko egner sig. Det kan både være til den glædelige konfirmation eller den sorglige begravelse-

 

#2 et par behagelige sneakers

Det fedeste ved sneakers er, at de er behagelige at have på, men samtidig kan man sagtens finde et par sneakers, som det eftertragtede ’businesslook’. Ligheden er ikke fuldstændig, men i mange brancher, hvor det ligger i kortene, at man ikke ligner en skoledreng eller –pige, er det yderst behageligt, at man kan vælge en mellemvej mellem det helt formelle og det afslappede.

Sneakers er muligvis også den foretrukne sko, når man på weekends dage eller efter arbejde dyrker foretager sig noget, som ikke kræver nogen speciel påklædning.

 

#3 loafers

Når der ovenfor skrives, at loafers er den tredje sko, som herren bare skal have, er det muligvis ikke helt indlysende for enhver. Men dette valg har faktisk direkte tilknytning til det faktum, at vi i år skriver 2017. Aldrig har det nemlig været mere populært som herre, at du trækker op i bukserne og vælger loafers med ankelsokker. Trenden startede faktisk sidste år, men al tyder på, at det bare bliver mindst lige så populært i år, og derfor skal du helst have et par fede loafers i din garderobe.

Foruden at joine den nye trend er loafers også både en god køresko, og samtidig har den en unik evne til også at fungere super fint som hjemmesko. Fede eksempler på lækre loafers kan findes på www.careofcarl.dk.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen