Herreshorts anno 2011!

Forårs/sommer tendens 2011: Den nye længde!21. april, 2011 - kl. 10:29
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Solen og dertilhørende varme, er endelig blevet en del af dagligdagen. Forårskollektionen er forlængst blevet en realitet og sommerkollektionen er så småt ved at følge trop.

Garderoben er endnu engang vendt på hovedet og hatte, solbriller og shorts er forhåbentlig placeret forrest.

Forår/sommer moden anno 2011 byder på sidste års casual (festival)tendens, med opsmøget shorts, i enten jersey eller grove materialer og den nye længde, som drager paraleller mellem herre og dame universet og gør dermed ”den nye længde” tendensen gældende i hele modebilledet.

Det forrige årties surferstil, (hvor shortsne var prydet af farver og mønstrer og længden gik til midt på læggen) er for længst ovre. Den nye længde, er kortere, stadig casual (men mere stilet end surferstilen) og gennemført Skandinavisk.

 

Connery.dk giver her et par eksempler på den nye længde i herreuniverset.

Den klassiske udgave.
Billede fra Kanalje, odense
Den klassiske og velkendte udgave, som allerede har prydet en eller flere kollektioner, før denne sæson. Denne udgave er fra det Dansk/Skandinaviske inspirerede mærke Norse Project og spottet i Kanalje i Odense og på http://www.norsestore.com/catalog?section=shorts. Hvor sortimentlisten prydes af flere forskellige modeller.Navy udgaven.
Billede fra Kanalje, Odense
Den navyblå udgave, er fra det Odenseanske mærke Rascals’ og spottet i Kanalje. Et fint eksemplar, dansk/skandinavisk inspireret design, tilpas casual og forårsagtig i udstrålingen.Denim udgaven.
Dette eksemplar er fra det danske mærke Han Kjøbenhavn og spottet på Han Kjøbenhavns egen webshop http://www.hankjobenhavn.com/webshop
Denim udgaven har altid haft sin faste plads i modebilledet, uanset længden. En tidløs klassisker, som følger modebilledet sæson efter sæson. Gå altid efter velkendte og kvalitetsbevidste (denim)mærker , som Han Kjøbenhavn www.hankjobenhavn.com/webshop (Levis Vintage osv. I den kategori) så du med garanti får et par, som både er velsiddende og holder flere sæsoner.

Jersey/sweat udgaven.
Jersey/sweat udgaven er fra mærket Han Kjøbenhavn og spottet på mærkets egen webshop http://www.hankjobenhavn.com/webshop
Jersey/sweat udgaven er ikke bare sæsonens mest casual udgave, men også blandt de nyeste tendenser. Jersey/sweat udgaven har den nye (korte) længde og det afslappede dansk/skandinavisk inspirerede look, men ikke de grove chino inspireret materialer, som gør shortsne en del mere afslappet og dermed tilføjer outfittet en helt anden kant. Et godt alternativ, til sæsonens andre modeller.
Shorts er ikke bare shorts eller en beklædningsgenstand. Det er et vigtigt item og en del af en god forår/sommer basicgarderobe! Gå efter kvalitet, god pasform og kant! Find den eller de modeller, som passer til din personlige stil og giver det helt rigtige personlige indtryk. Indrømmet, den korte version kræver en del mod og selvtillid, men har en rigtig mand ikke det?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen