Herremoden er rykket til soveværelset

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

22. maj, 2020 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Herremode er meget mere end tøj, sko, smykker og ure. Det handler i høj grad også om den boligindretning, du har i dit hjem, og det gælder i hele dit hjem – også i dit soveværelse. Mange mænd går op i, hvordan deres hjem ser ud, og i de fleste tilfælde må det gerne være lidt ungkarleagtigt og råt, men mange glemmer at tænke på, hvordan det ser ud i soveværelset. 
Derfor kan du her i denne artikel læse om, hvordan du kan rykke herremoden ind i soveværelset og skabe en gennemført moderne indretningsstemning i hele din bolig og ikke kun i stuen. 

Sæt kulør på tilværelsen

Er du til det rå og maskuline look, så kan du med fordel overveje, hvilken farve der skal op på væggen – for det skal vel ikke være den kedelige og klassiske hvide farve, vel? Soveværelset oser i forvejen af maskulinitet, og det kan derfor sagtens bære, at du får en dyb farve på væggene. Hvorfor ikke prøve en sort eller en mørkeblå farve? 

Køb den perfekte seng

Det er ingen hemmelighed, at soveværelsets primære formål at søvn. Derfor er det vigtigt, at du har en god seng, som understøtter dine behov og din krop, når du sover. Når det er sagt, spiller sengen også en stor rolle i forhold til indretningen af dit soveværelse, da det formentlig er det største møbel i soveværelset med undtagelse af et eventuelt klædeskab. 
Det er sengen, der tiltrækker opmærksomheden, og derfor gælder det om at vælge en sengeramme, der passer til den boligindretning, som du har i resten af din bolig, og som du selvfølgelig også har i dit soveværelse. 
Hvis du er vild med den mørke og maskuline stemning i soveværelset, kan du for eksempel købe en ny seng i et mørkt stof. Er du mere til det rå og naturlige look, findes der også sengeremmer i træ, der kan skabe den helt rigtige stemning i dit soveværelse.

Gardinerne sætter prikken over i’et

Mange mænd glemmer gardinerne i boligindretningen, fordi de måske i virkeligheden ikke synes, at de er så maskuline. Det er en misforståelse, da det blot handler om at finde de rigtige gardiner, der kan understrege den øvrige boligindretning. 
Hvis du foretrækker det maskuline, mørke look i soveværelset og i resten af din bolig, hvorfor så ikke sætte prikken over i’et og vælge et par mørke, tunge gardiner fra gulv til loft? Kvinderne elsker en mand med en gennemført stil, så du kan være helt sikker på, at det er en investering, der betaler sig. 

Ønsker du et mere lyst soveværelse, kan du også vælge nogle lysere gardiner, hvor der kan trænge lys ind igennem. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen