Herrebrandet AMBIENTE BESPOKE åbner egen butik i Antonigade 3, 1106 København K

Ambiente Bespoke er specialiseret i at lave skræddersyet tøj og accessories til mænd.23. december, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Tendenserne viser at både den ældre og nye generation ønsker endnu mere at føle sig unikke, sætte deres eget præg og stå ved deres egen stil. Med andre ord så er den stilbevidste mand stærkt tilbage. Ambiente Bespokes nyåbnede butik og koncept er til for netop denne målgruppe.

MISSION

Ambiente Bespoke ser som sin mission, at introducere skræddersyet tøj til den stilbevidste mand på en tidssvarende måde. Skræddersyet tøj har flere hundrede års historie og traditioner. Ambiente Bespoke ønsker at respektere det traditionelle skrædderfag, men ønsker samtidig at fornye og møde manden der hvor han er i dag. Ved at få et skræddersyet jakkesæt eller smoking, så får du et unikt produkt. Jakkesættet er nøjagtigt formet efter din kropsbygning, og alt lige fra knaphullerne til indmaden er syet efter ønske. Det betyder, at det sidder perfekt og kan tåle at blive renset og presset et utal af gange.

NYTÆNKNING

For at et skræddersyet jakkesæt indfrier kundens forventninger, så er det afgørende at den travle og modernet mand får at se og mærke det færdige resultat, så tæt på som muligt, inden han bestiller. Ambiente Bespoke imødekommer dette ved bl.a. at udvikle og producere 2 hele kollektioner årligt, (forår/sommer, efterår/vinter) bestående af 20 fulde jakkesæt, samt tilbehør. Kollektioner er til fremvisning og prøvning i butikken. Herved kan kunderne bedre se mærke og forstille sig hvordan deres eget jakkesæt kan tage sig ud. Ved at præsentere en række færdige løsninger forenkler det ganske enkelt beslutningsprocessen og er samtidig med til at inspirerer valget af materialer, snit, knapper osv.

Virksomheden Ambiente har eksisteret i 5 år med Martin Lyngsøe Ejskjær ved roret. Den primære fokus i de forgangne år har været erhvervskunder. Det har dog længe været et ønske at komme ud til den almindlige forbruger og i august i år lancerede Ambiente Bespoke derfor deres brand og første kollektion under Københavns modeuge, med formålet om at vise mulighederne ved skræddersyet tøj. 20 jakkesæts og smokings blev præsenteret i et storslået modeshow på det eksklusive STAY Copenhagen. Interessen og tilbagemeldingerne har siden da været overvældende positive og nu glæder vi os til at byde velkommen i den nyåbnede butik i Antonigade 3, 1106 København K.

I hele december måned vil der som åbningstilbud være -50% på alt i butikken fra skræddersyet jakkesæt, skjorter til italienske sko. Butikken ligger centralt ved Galleri K og Illum.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen