Gode råd til det moderne parforhold

31. oktober, 2017 - kl. 10:11
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Når man omtaler parforhold, og hvad der er vigtigt i en partner, taler man ofte om de indre og bløde værdier. 

Eksempelvis er personligheden for de fleste en af de vigtigste ting i en potentiel partner, hvilket også er rationelt eftersom det er vigtigt at man trives i hinandens selskab. 

Dog betyder det ydre også en del. Nedenfor får du gode råd til hvordan du ved hjælp af det ydre kan optimere dit parforhold.

Fokusér mere på det ydre
Selvom det indre tæller højst, er det også vigtigt, at man gør noget ud af sit ydre. Materialisme har længe været et tabu, og har blandt mange ikke været velanset. Dog er det - selvom man ikke umiddelbart tror det - essentielt for det moderne parforhold. I dag bliver der lagt mere og mere fokus på det ydre, hvad angår både mænd og kvinder, og metroseksualitet er en reel ting. Mænd og kvinder går hver i sær mere og mere op i sit udseende, og alt fra mode til hud- og hårpleje er i fokus. Men hvorfor anses det ydre så ikke som en vigtig del i et parforhold?

Giv spontane gaver
Selvom personligheden spiller en stor rolle i valget af partner, må vi alle indrømme, at vi ikke udelukkende lægger vægt på det indre, men også bliver påvirket af vedkommendes udseende. Og det er denne ydre tiltrækning, som man bør lægge mere vægt på i det moderne parforhold. Selvom det er vigtigt at fokusere på de små ting, som at give din kæreste en spontan massage, at lave mad eller lignende, så er det også vigtigt, at vi ind i mellem fokuserer på det mere materialistiske. De fleste elsker gaver og overraskelser, og en god måde at vise din kæreste at du værdsætter hende, er at give hende en gave, når hun mindst forventer det. Det er snart efterår, og et eksempel på en god gave til din kæreste kunne være pelsjakker. Det er på mode, og det passer til vejret. Samtidig er det en lækker gave at give, og det vil vise din kæreste, at du sætter pris på hende. 

Gør noget ud af dig selv
Udover at værdsætte din kæreste, eksempelvis ved hjælp af gaver, er det også vigtigt, at du fokuserer på dit eget udseende, så den ydre tiltrækning din kæreste har til dig ikke falmer. Her kunne du eksempelvis fokuserer på din hud, men også tænder er en vigtig faktor. Det er altid en god idé at tage til tandlægen og få en regelmæssig tand rens, og hvis årsagen til at undgå tandlæger er frygten for dem eller behandlingen, så har nogle tandlæger skræddersyede tilbud, der kan hjælpe dig af med din tandlægeskræk

Uanset om det er huden, tænderne eller noget helt tredje, er det vigtigt, at man både fokuserer på sig selv og kærestens materialistiske behov, idet dette vil hjælpe med at bibeholde den ydre tiltrækning, som I hver især har til hinanden. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen