Gillette Fusion

Gillette smider en ny skraber på markedet!3. januar, 2007 - kl. 12:22
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

5
MODESEKTIONEN.DK giver:

6 ud af 6 suits
For et års tid tilbage testede jeg Gillette Mach3. Det var den der nye skraber med battererier og et hav af klinger, som jeg blev ovenud begejstret for. Siden da har jeg dog skiftet lidt stil, og anlagt mig de der allestedsværende skægstubbe, men de måtte lade livet for nu skulle Gillette Fusion testes.
Facts:
- Gillette Fusion er det mest avancerede vådbarberingssystem i Danmark til dato.

- Den banebrydende 5 blade shaving surface-teknologi giver en større barberingsflade. Bladene sidder 30% tættere end på Mach3 skraberen, hvilket fordeler kraften bag skraberen på et større område. Det giver mærkbart mindre irritation og større komfort.

- Den nyudviklede Precision Trimmer, som er et enkelt blad på bagsiden af barberhovedet, gør det muligt at trimme bakkenbarter og skæg under næsen.

- Den nye Flexible Comfort Guard følger ansigtets konturer og hjælper til en tættere barbering.

Selve testen:
Jeg fulgte naturligvis min egen guide til den perfekte barbering - mindre kunne jo ikke gøre det! (denne slags reklame hedder jo egentlig Product Placement og bruges ofte i storslåede film mesterværker).

Ved første øjekast virker en skraber med 5+1 klinge ret drabelig. Jeg fik lidt associationer til filmen "King Arthur", hvor Mads Mikkelsen i rollen som Tristan uddeler klø med sine sværd, for det her våben var for vildt! En optisk perle simpelthen.

Gillette Fusion er designmæssigt nået nogle skridt længere frem, end Gillette Mach3 Turbo Nitro Cool Power - eller hvad den nu hed. I ved den der sorte og grønne skraber, der kørte rundt i en Formel1-bil i reklamerne på tv, og som sådan ikke kunne noget andet end sin forgænger, ud over at være i en anden farve.

Til lejligheden var jeg udstyret med Gillette Fusion Hydra Gel, der på en eller anden måde, skulle være med til at fuldende den perfekte barbering. Den kongeblå barbergel blev hurtigt forvandlet til hvidt skum og klasket i ansigtet og nu stod Gillette Fusion foran sin første svære test: 4 dage gamle skægstubbe.

Jeg var imponeret. Den forventede smerte når en skraber tager sig af lange skægstubbe udeblev helt. Gillette Fusion klarede opgaven uden at give den mindste relation til smerte, og efterlod min ansigtshud helt fri for helligdage og snitsår. Det holder sgu!

Hvad angår den nye Precision Trimmer, så er det et koncept der holder 100%, for med fem blade har man ikke den store præcision, men det kompencerer det enkelte blad for. Det holder sgu også!

Pris:
Vejledende pris for Gillette Fusion ligger på små 150,-, men er så absolut pengene værd. Gillette Fusion Hydra Gel koster ca. 50,- og matchende aftershave balm koster små 70,-.

Gillette Fusion kommer på det danske markede d. 6/1-07 og kan købes der hvor du normalt køber din høvl!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen