Gademode

Fra det personlige retroinspireret udtryk til det stilrene og minimalistiske.5. maj, 2011 - kl. 16:01
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Foråret og de solskinsberigede dage er endelig en realitet og trods de sidste dages skiftende vejr har moderedaktøren og modesektionens nye Odenseanske fotograf forladt computeren, til fordel for mode i så virkelig og personlig udgave som det kan blive, gademoden.

Connery.dk præsentere hermed vores første udgave af gademode sektionen.

Personligt retroinspireret udtryk.
Anders 22år, Odense. Grafisk designer.
Efter få minutter med kameraet spotter vi denne gut, som uden tvivl dyrker det casual og moderigtige vintage utryk, dog kombineret med retroagtigte items, den personlige modebrille og den mest særpregede taske under armen.

Gennemført personligt udtryk.

Modigt og farverigt.
Hannibal 35år, Odense. Studerende
Det farverige, det rå og det klassiske. Eller sagt på en anden måde. Rå ørken/militær inspireret støvler, slidte jeans, to vidt forskellige tasker, et flippet Henrik Vibskov tørklæde og en frakke i så farverig og modig en farve at outfittet ikke alene kan beskrives som modigt, inspirationsrigt og personligt, men som en kombination så personlig, at den skaber sin helt egen kategori. 

Stilet og enkelt.
Søren 29år, Odense. Kulturblogger Sommerglæde.dk
Fra sixpence, stribede t-shirts og hippietørklæde til klassisk trenchcoat, afslappede sneakers og modebrille. Du kan møde manden den ene dag iført et par almindelige jeans, en stribet t-shirt, en sixpence og et hippetørklæde. Og den næste dag er den stribet t-shirt, den skæve sixpence og det flippede hippitørklæde skiftet ud med en cashmere strik, en klassisk trenchoat og et par modebriller. Et formidabelt eksempel på en eksperimenterende stil , hvor det mest iøjenfaldene er de personlige små detaljer, som altid vil være kendetegnet. Minimalistisk.
Jakob 21år, Odense.

Iført denim fra top til tå ( i forskellige denim nuancer, en simpel hvid t-shirt, et par farverige sneakers, en lille per inspireret hue og de tidløse Ray Ban solbriller. Et gennemført, moderigtigt og casual forårsoutfit.

Enkelt og stilrent. 

Fotografen.

Fotografen: Peter Wind Hansen 21år, Odense
Til sidst præsenteres gademode fotografen og hans version af personlig og vintageinspireret stil, som på ingen måde bør udelukkes fra artiklen. Solbrillen er hans fortrukne og vigtigste item og garderoben prydes af utallige særpregede og unikke udgaver såvel som de klassiske og tidløse.
Fra det personlige retroinspireret udtryk til det stilrene og minimalistiske og alt derimellem og ved siden af. Gademode forener mode med det personlige, det eksperimenterende og det virkelige. Der er ingen grænser, ingen regler og ingen vinkel. Det er tilfældigt, det er personligt og inspirende. Det handler bare om at være det rigtige sted, på det helt rigtige tidspunkt.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen