Gademode i Københavns gader

I Københavns regnfulde gader, med kamera og paraply.22. juni, 2011 - kl. 08:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Endnu en gademode artikel, endnu en gadespotting i juni, men denne gang en dag i Københavns gader og uden det gode sommervejr.

 

Fra gentleman item, de rå elementer, modebrillen (i mere end en forstand) og den nye længde!

 

Rå og moderigtig gentleman. 
Phillip 16 år, Roskilde.
En lyshåret fyr med klare blå øjne, enkel og uskyldig. Iført simple og maskuline items som rå sejler/ørken inspireret sko, straight leg/baggy jeans og skovmandskjorte. Tilføjet den sidste og gennemførte detalje, et gentlemans item, selerne.

En rå og moderigtig gentleman i ny moderne Charlie Chaplin inspiration.

 

Klassisk modebrille look. 
Bo 27 år, København.
Klassisk modebrille look, kombineret med hanekarm, det mørke, det rå, det moderigtige og personlige look. Minimalistisk, uden så øjenfaldende detaljer og accessories, enkelt og sort! (sort er minimalisme).

Gennemført skandinavisk. 
Tobias 23 år, Sverige.
Enkelt, vintageagtigt og skandinavisk efter alle kunstens (eller kunstnerens) regler, hvor skævheden og det originale kommer fra det personlige udtryk og ikke så meget fra tøjet i sig selv.

Enkelt, vintageagtigt og Skandinavisk!

 

Uidentificeret item. 
Jeppe 22 år, København.
En stilsikker og velplejet mand, med skjulte detaljer. Blå (vindagtig)jakke, ternet skjorte, sorte jeans, et par Adidas Sneakers og et par RayBan solbriller. Med et uidentificeret item i hånden, som først er opdaget efter billedet er taget. Tættere på en afslappet,  cool og personlig stil, kommer man bare ikke.

Stilsikker, velplejet og afslappet cool.

 

Basic + personlighed. 
Frederik 27 år, København.
Basic t-shirt og shorts (med den nye længde), kombineret med lidt farver, en tidløs klassiker (Converse sko), en moderigtig skuldertaske og de velkendte modebriller i den mere solvenlige udgave.   

Fra basic items, til gennemført outfit.
Gademode forener mode med det personlige, det eksperimenterende og det virkelige. Der er ingen grænser, ingen regler og ingen vinkel. Det er tilfældigt, det er personligt og inspirerende. Det gælder bare om at være på det helt rigtige sted, på det tidspunkt og betragte det kun få af os ser.
Fotograf : Kristian Ørtoft Jensen
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen