Gademode februar 2013

1300 km sydpå, et lille kig i gadebilledet i Paris' gader.6. marts, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Bukser: Levi's
Skjorte: Second hand shop
Skjorte: Vintage

LaCrosse
LaCrosse har formået, at kombinere en gummistøvle med et sålsystem der minder om en god løbeskos. Kombinationen giver gummistøvlen god komfort og en fantastisk støtte. Det gør gummistøvlen ideel til en hård fysisk arbejdsdag eller en lang tur i skoven.
Alphaburly som denne model hedder, er bygget op omkring et Sport Chassis sålsystem der sørger for, at gummistøvlen stabiliserer foden anatomisk korrekt. Derudover har LaCrosse udstyret Alphaburly med en EVA mellemsål, der sikrer en optimal stødabsorbering, så leddene skånes.
Gummistøvlen er af naturgummi og har den fordel, at det forbliver blødt i al slags vejr.
Den er foret med fleece, så hvis temperaturen
daler til under frysepunktet kan du satdig holde varmen.

Forhandles her:
http://www.naturligvis.com/vare/3261-lacrosse-alphaburly-estate-brown
MRKT
Jeg så dem over alt i gadebilledet i Paris. De såkaldte "man bags". De er blevet en integreret del af franskmændenes beklædning.
Anderson tasken her er den perfekte løsning til dig, der er på farten. Den kommer i tre størrelser, designet til at passe til din iPad, Mac Air eller MacBook Pro med enten 13" eller 15" skærm. Findes i 2 andre farver.
 
Forhandles her: 
http://www.boozt.com/dk/da/mrkt/anderson-mac-air-sleeve_1925386/1925387?navId=4196
Manden i gadebilledet her har jeg fundet på http://fashionfinder.asos.com/mens-looks/mens-paris-street-style-43522. Et andet karakteristik look, som jeg syntes er værd, at se nærmere på. Billedet kunne sagtens være taget i Århus eller københavn. Denimjakken kan du fx finde i diverse genbrugsbutikker i indre København og koster ikke mere end omkring 350 kroner. De jakker jeg har set er typisk fra Levi's.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen