Fremtidens bæredygtige tøj er her nu

9. november, 2020 - kl. 16:30
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret 


Verdens tøjproduktion udleder en massiv mængde CO2 og hele brug og smid væk-kulturen der følger med modebranchen er ikke just bæredygtig. Heldigvis findes der skønne alternativer til konventionel tøjproduktion og konventionelle materialer, eksempelvis bambus. Hos bambustøj.dk finder du en masse skønne produkter som alle er gode for både miljøet og dig selv. Læs videre her, og find ud af mere om hvad de mange fordele ved bambustøj er, og overvej om du skal begynde at skifte din garderobe ud med det lækre bambustøj. 

Fordele for miljøet

Brugen af bambus til tøjproduktion er en genial idé. Bambus ses som værende en meget bæredygtig plante, da den gror hurtigt uden behov for vanding og kemikalier, og samtidig nedbrydes hurtigt og biologisk. Der er altså masser af bomuldsplanter at tage af, og de vokser så hurtigt, at de kan høstes flere gange om året. Samtidig absorberer bambusplanter også mere CO2 end træer, og har derfor en god indvirkning på klimaet, og benyttes eksempelvis også til jordrotation. Da bambus efterladen jorden mere næringsrig, kan bambusplanter bruges til jordrotation på steder hvor jorden ellers har dårlig jordkvalitet. Bambusplanten har altså mange rigtig gode fordele for både klima og miljø, og er langt mere bæredygtig end den konventionelle produktion af bomuldstøj. Der vil komme langt mere bambustøj i fremtiden, på grund af den super bæredygtige produktion og nedbrydning. Så vær på forkant og opbyg en skøn garderobe med bambustøj allerede nu. 

Fordele for dig 

Ikke nok med at bambustøj er bæredygtigt og har en minimal indvirkning på miljøet, det er også skønt at have på. Først og fremmest er bambustøj meget åndbart og super absorberende, og holder på den måde fugt væk fra kroppen. Det er derfor rigtig smart at bruge strømper og undertøj lavet af bambus. Du kan heldigvis finde en masse skønne produkter i denne genre hos bambustøj.dk. Bambustøj er derudover også antibakterielt og allergivenligt. Du skal altså ikke tænke på, om du får nogle skadelige kemikalier på huden ved brug af bambustøj, og den antibakterielle effekt betyder at tøjet i langt lavere grad vil komme til at lugte af sved. Bambustøj er elastisk og blødt at have på, og du vil opleve at dit bambustøj føles luksuriøst og silkeagtigt at have på. De mange fordele taler for sig selv, giv bambustøj en chance, og oplev hvordan din krop vil elske alle de gode egenskaber. Handl med god samvittighed hos bambustøj.dk og gør miljøet og klimaet en tjeneste.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen