Fra den Københavnske Modeuge

Dansk designer med enestående androgynt design!3. august, 2011 - kl. 08:45
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Modeugen er tiden, hvor nye dele af verdenen opdages og nye kapitler i (mode)historien bliver skabt.

Første stop på modeuge rejsen, bød på et særpræget og personligt presseshow, hos den danske designer David Andersen. En designer, som er kendt for sin unikke androgyne (unisex) stil, sin frygtløse tilgang til at flytte grænser, eksperimenter med forskellige former og  (gang på gang) at overraske og forføre, med (utraditionelle)shows hvor b.la. (herre og dame)modellerne bytter roller og fremviser det modsatte køns kollektion eller som i dag, hvor modellerne går rundt blandt designerens gæster og derefter stiller op til et stilrent photoshoot i midten af det lyse lokale.
Connery.dk giver dig et par billeder af David Andersens forår/sommer kollektion anno 2012, som bygger videre på designerens unikke androgyne stil, det velkendte design, med personlige og skæve detaljer og en minimal leg med farveskalaen.

En herrekollektion med inspiration fra arkitekturen og en ideen om kombinationen af modsætninger, som det lette og tunge og det fine og hårde. Shorts og gamacher i læder, militærinspireret støvler, fin strik (i blonder-lignende mønster), jersey kapper/trøjer og klassiske blazerjakker med markante detaljer og skæve snit.
En herrekollektion hvor både designerens personlige kendetegn og sammenførelsen af det lette og tunge og det fine og hårde er let at se. En fin balancegang på kanten af det minimalistiske og det detaljeret. Den minimale brug af farver, skaber en form for minimalisme, mens de mange personlige og skæve detaljer (som hætter, fint strik på kanten af blonder, lynlåse med en utraditionel placering og de særprægede snit) skaber en mere detaljeret stilart. En sand kombination af modsætninger.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen