Forskellige sko til forskellige stilarter

Man siger ofte at sko er en kvindeting, som mænd ikke kan forstå, men mon ikke du udvider din mængde af sko når du har læst denne artikel. Det tror jeg du gør!5. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Man siger ofte at sko er en kvindeting, som i mænd ikke kan forstå men eftersom jeg har været på udkig efter sko til Jer, må der være nogle i mener i kan bruge.

Helt basalt har sko altid eksisteret. Det kan reelt set spores helt tilbage til vore forfædre, som brugte skoen til at beskytte fødderne mod den barske vinter og det hårde terræn. De første sko blev fremstillet af bark og blade. I dag bliver de dog fremstillet af noget mere holdbart og stilfuldt materiale. Desuden anvendes skoen ligeså meget af nødvendighed i gamle dage, som den bruges til at dresse et outfit op eller ned med. Sko bruges af alle og er en nødvendig del af vores hverdag.

Den klassiske

Vi kender den alle sammen, nogle bedre end andre. For mange har den være en del af barndommen eller teenagerperioden. Den klassiske Adidas sko. De hvide striber og den sorte sko, er ikke til at tage fejl af. Den er kommet for at blive. Denne model jeg har fundet frem til her, er dog fornyet så den passer mere til nutidens trend og tendenser, i hvert fald hvad formen angår. Er du til det klassiske er dette lige skoen for dig. Det sorte kombineret med de hvide striber gør skoen anvendelig sammen med hele garderoben. Lyder denne sko som noget for dig, så tjekket dette link: http://www.sarenza.dk/adidas-originals-adistar-racer-s786826-p0000060861?ectrans=1. Skoen ligger til 624 kr. og der er gratis levering samt 100 dages returnering, hvis man skulle være uheldig med størrelsen.

Den smarte

New Balance er efterhånden kommet ret godt med, hvad angår sko og skomode til både mænd, kvinder og børn. Brandet har efterhånden lavet et solidt aftryk i modebilledet, og overalt i gadebilledet ser man mænd, som kvinder som børn bære disse sko.  Skoen er foruden det smarte udtryk super behagelig at gå i, hvilket også er udslagsgivende for at den er så populær som den er. Så vil du være smart i en fart med denne sko fra New Balance så besøg linket: http://www.miinto.dk/p-806149-nb420 hvor den lige nu kan anskaffes til 698 kr. + fragt – normal pris 750 kr. + fragt. Skoen kan både kombineres med en polo, et par slidte jeans og en cardigan eller bruges til sommer med et par knickers til. Er man typen der går efter at skabe opmærksomhed, kan et par opsmøgede habitbukser sammen med denne sko, skabe opmærksomhed og rører, da kombinationen af det pæne og sporty for nogle er svært at forstå.

Den opsigtsvækkende

Denne sko fra Nike af navnet: Nike Roshe Run er en modesko til mænd. Skoen har et specielt udtryk, og kombinationen af ternen med ruskindet virker skørt og atypisk for Nike. Det er ikke den type sko, man vil se flere gå rundt i, så hvis man anskaffer sig denne sko, er man også klar på at skille sig ud. Den kan ligesom de andre sko, kombineres med alt stort set, og det er kun fantasien der sætter grænser. En investering af denne sko, vil med garanti give dig lyst til at sammensætte den på alle mulige måder, og forskellige looks i garderoben kan blive kreeret. Lyder denne sko som noget for dig, så tjek dette link ud: http://intersport.dk/produkt/nike-rosherun/009 hvor den kan købes for 749,95 kr. + fragt.

Den pæne

Denne sko er fra Bianco er fremstillet af læder. Den er anvendelig til højtider, fester og særlige anledninger, men det er bestemt også brugbar til hverdag. Den fås i farverne brun og sort og er vildt fed i brun sammen med en habit eller et par slidte jeans. Udtrykke kan både være casual og pænt. Det er vigtigt når man investerer i lædersko, at man plejer dem fra starten af, og inden de tages i brug. Bianco som er forhandleren af denne sko anbefaler at man anvender en combi cleaneren , som er en skumrens der er god til at rette op på små skader eller andet. Den er god hvis man bruger sin sko rigtig meget, og ønsker at fjerne de pletter og afmærkninger der vil komme, når skoen er i brug. Skoen fremstår som ny efterfølgende. Er skoen blank lige som denne lædersko, kan en wax polisher være bedre at anvende. Dens indhold af bivoks polere skoen, så den fremstår som ny. Hvis skoen efterhånden er blevet meget slidt og ”tør” i sit udtryk med sprækker og revner i læderet kan leather balmen helt sikkert give den et nyt liv. Det gode ved balmen er det den udfylder sprækkerne. Vi kender alle sammen til det faktum at have tørre hænder. Ved denne situation anvender mange en håndcreme, så hænderne bliver bløde og fremstår fine. Det er egentlig det samme vi anvender leather balmen til.  Er du interesseret i at se nærmere på denne fine sag, så besøg linket: http://www.bianco.dk/til-ham/sko/business/nate-leather-shoe/light-brown/532104. Prisen ligger på 899 kr. og der er ovenikøbet gratis levering. Vil du vide mere om skopleje så tjek dette link ud: http://www.bianco.dk/til-ham/tilbeh%C3%B8r/skopleje.
 
Er du til den klassiske, den smarte, den opsigtsvækkende eller den pæne? Tjek de forskellige links ud, og find af hvilke sko der skal pryde din forårsgarderode.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen